Najaarsactie 2017

Altijd al gedroomd van een kampeervakantie in je eigen Karsten Tent? Wacht geen jaar langer en profiteer nu van onze Najaarsactie! Zo ben je verzekerd van een mooie korting op een spiksplinternieuwe Karsten Tent en kampeer je vanaf volgend jaar comfortabeler dan ooit tevoren.

Tot en met 31 oktober ontvang je 10% korting op de aanschaf van een complete Karsten TentKarsten Tunneltent of Karsten Voortent. Maar dat is niet alles: de korting is ook geldig op Karsten luifelsaccessoires en de slaapaanbouw. De enige voorwaarde is dat je ze betaalt en afhaalt voor 31 december 2017.

Kamperen zonder zorgen

Een zorgeloze kampeervakantie begint met een Karsten Tent al vanaf minuut 1. De kracht van de tenten zit ‘m namelijk niet alleen in comfortabel kamperen bij alle weersomstandigheden, maar ook in het opzetgemak. Bij de ene Karsten Tent is dat uitrollen en oppompen, bij de andere is dat uitrollen en inritsen. Nieuwsgierig? Bezoek een van de demonstraties in de showroom in Zwaag op zaterdag 9 en 23 september of 7 oktober.

Karsten Klantenkaart

Bij aankoop van een Karsten Tent ontvang je een klantenpas die recht geeft op 10% korting op het totale assortiment van de Karsten Travelstore, zowel in de winkel als online. Ontvang je de klantenpas al in september? Dan profiteer je, net als alle andere klantenpashouders, t/m 30 september van wel 20% korting! Omdat het uitverkoop is. Van slaapzak tot wandelschoen en campingtafel tot zaklamp. Dus beslis je snel? Dan profiteer je direct!

Voorwaarden

De Karsten Tenten Najaarsactie is geldig van 1 september t/m 31 oktober 2017, bij betaling en afname in 2017, op alle types Karsten Tent. Zijnde; Oppompbare Karsten Tenten, (losse) luifels en slaapaanbouw; Karsten Voortenten en Karsten Tunneltenten collectie 2017.


Alle soorten luifels:

En Accessoires:

Oppompbare Karsten Tenten

Karsten Tunneltenten

Karsten Voortenten

Nieuwsbrief