Karsten Tunneltenten

De Karsten Tunneltent is een stoere en slimme tent die in een mum van tijd is opgezet. Uiteraard van de kwaliteit die je van Karsten gewend bent!

Het geheim zit 'm in de ervaring en expertise van het atelier van Karsten Tenten die van de oppompbare Karsten Tent doorgetrokken naar de nieuwe lijn Tunneltenten. Zo wordt ook de tunneltent gemaakt van de beste materialen, bestaat elk type uit een geheel en hebben we gekozen voor een slim en gebruiksvriendelijk stoksysteem. Omdat de stoksleuven zich met een doorlopende rits aan de buitenzijde van de tent bevinden, kunnen de stokken soepel en snel doorgevoerd worden. Hierdoor staat de tunneltent in een mum als een huis! Het vaste kuipzeil van bisonyl zorgt versterkt het opzetgemak en houdt bovendien tocht, vocht en ongedierte buiten de tent. Dat kampeert een stuk comfortabeler!

De leefruimte van de Karsten Tunneltenten wordt met een scheidingswand afgesloten van de slaapruimte en de transparante folieramen met gaas zorgen voor voldoende licht en ventilatie. Een vlakke afsluitwand voorzien van een brede deur met afsluitbare gaasramen sluit de tent af.

De Karsten Tunneltent is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Type 2800 (2-4 pers.) biedt twee slaapcabines en is met een stahoogte van ruim twee meter al vrij ruim. Type 3600 (4 pers.) biedt een leefruimte van maar liefst 11 vierkante meter en drie royale slaapcabines. Ideaal voor gezinnen die net een beetje extra ruimte en comfort willen! De nieuwste Opera 2400 (2-3 pers.) is lichtere uitvoering dan zijn voorgangers en ideaal voor de kampeerders die op zoek zijn naar een compacte Karsten Tent maar niet in willen leveren op kwaliteit en comfort.

Een stoere tent met de vertrouwde kwaliteit van Karsten... voor een zorgeloze kampeervakantie!

Luifels 
De Karsten Opera 2400 wordt standaard geleverd met aanritsbare luifel. De Tunneltent 2800 en 3600 kunnen naar wens uitgebreid worden met een regenluifel of combiluifel.


Download flyer

Bekijk de flyer van de Karsten Tunneltent 2800 en 3600, of bekijk hier de flyer van de Karsten Opera 2400 of de Karsten Lacerta.

Slim, snel en stoer!

  • Kwaliteit en comfort
  • Gemak: snel en eenvoudig opzetbaar
  • Gebruiksvriendelijk stoksysteem
  • Vast kuipzeil
  • Voldoende ventilatie
  • Royale leefruimte
  • Twee of drie slaapcabines

Karsten Tunneltent 3600Hoogste score in de ANWB Gezinstententest 2015! Beschikt standaard over een zijdeur en kan uitgebreid worden met een combiluifel. 

Karsten Tunneltent 2800Type 2800 met regenluifel.

Karsten Opera 2400De ideale tent voor kampeerders die verlangen naar de compacte Karsten Tent maar niet in willen leveren op comfort en kwaliteit!