Auto- of bustent

De auto- of bustent van Karsten is ideaal voor kampeerders die graag met een bus of auto op pad gaan. De basis van een auto- of bustent bestaat uit een oppompbare Karsten Tent type 300. Deze basistent wordt door middel van een comfortluifel en een koppelstuk aan de auto of bus geritst. De koppelconstructie zorgt voor een waterdichte en tochtvrije sluis naar het voertuig. Je slaapt comfortabel in het voertuig en hebt een zee aan ruimte in de tent. De tent is ook los op te zetten dus als je met de auto weg wilt, dan rits je de tent gewoon weer los. De tent is namelijk volledig af te sluiten met een deur.

De auto- of bustent is geschikt voor populaire MPV's (o.a. Peugeot Partner, Citroen Berlingo en Renault Kangoo) maar ook voor grotere MPV's (o.a. VW Sharan) en voor bestelwagens (o.a.  VW-Transporter, Opel Vivaro).

Staat jouw vervoersmiddel er niet tussen of heb je een speciale wens? Neem contact op en laat je vrijblijvend informeren over de diverse mogelijkheden.


Opties

De tent is uit te breiden met extra ramen, ventilatieroosters en luifels om hem helemaal naar jouw wens samen te stellen of aan te passen.

Accessoires

Hoe de tent er van binnen uitziet bepaal je zelf. Er zijn een aantal handige accessoires die deze oppompbare Karsten Tent nog completer maken.