Oktober: Karsten Tenten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Ook dit jaar kan je ons weer ontmoeten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Ditmaal wordt die gehouden van 11 t/m 15 oktober.

Persoonlijke uitnodiging met korting

Graag nodigen wij je uit om bij ons langs te komen. Om ons oerhollandse product te tonen zul je niet alleen verkoop- maar ook ateliermedewerkers vinden uit ons Noord-Hollandse atelier. De naaimachine zal op volle toeren draaien om speciaal voor de beurs ontworpen Karsten Rugtasjes te maken voor de kleine KCJ-bezoekers (gratis!) terwijl jij je laat informeren over onze nieuwste creatie. Ben je om? Profiteer dan direct van onze beursactie en ontvang 10% korting op een Karsten Tent naar keuze!

Bovendien kunnen wij zorgen voor een voordelig kaartje met korting: Klik direct door via deze link en je krijgt automatisch € 3,50 korting op elk kaartje.

Nog veel meer

Wij zijn er natuurlijk niet alleen. Want, ben je een doorgewinterde kampeerder? Of wil je juist ontdekken of een kampeervakantie iets voor jouw is? De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is één grote ontmoetingsplek voor vakantiegangers die houden van vrijheid. Hier -in een feestelijke ambiance- vind je de nieuwste modellen tenten, campers en caravans. En ontdek je de meest handige oplossingen op kampeergebied.

Meer info

Je vindt ons van 11 tot en met 15 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in hal 9 stand A011 in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer weten? Kijk op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Nieuws datum: 14-09-2017

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief