27 januari: Open Atelier

Alsof het een dag als andere is: Ontdek de wondere wereld achter de Karsten Tenten tijdens het Open Atelier.

Tijdens de Europese Campingbeurs, die op zaterdag 27 januari van 10.00 - 17.00 uur gehouden wordt aan Factorij 9 in Zwaag, ben je heel de dag welkom om naast alle campings ook een kijkje te komen nemen in het atelier van Karsten Tenten. Hoe ontstaat een Karsten Tent from scratch? Volg het proces van begin tot eind! En ontdek de wondere wereld achter Karsten Tenten.

Demonstratie Karsten Voortent

Wat zijn de voordelen van een Karsten Voortent? Ontdek het geheim en de fijne kneepjes van dichtbij tijdens de speciale demonstratie om 11.00 uur. Een buitenkans! NIeuwsgierig naar het volledige verhaal van Karsten Tenten? Haak dan aan bij de uitgebreide rondleiding door het atelier om 14.30 uur en ontdek de wondere wereld over het ontstaan van elke unieke Karsten Tent.

Kinderactiviteiten 

Ook voor de kleinsten onder ons is er genoeg te beleven: in het atelier liggen alle materialen klaar om je eigen Karsten Rugtas te maken: Kleur de toffe print in en laat ‘m door een van de ateliermedewerkers omtoveren tot een gave rugtas. Gaaf! Ze zijn gemaakt van echt Ten Cate katoen, net als de tenten, en afgewerkt met stevige hengsels die het vak automatisch sluiten zodra de tas gedragen wordt. Is de tas af? Vergeet dan niet om een bezoekje te brengen aan de stand van Tante Cornelia! Daar kan je je eigen cupcake versieren. En opeten. Jummie!

 Programma  
 11.00 uur:  Opzetinstructie Karsten Voortent
 14.30 uur:  Uitgebreide Rondleiding
 doorlopend:  Karsten Rugtas maken

 

Lees meer over de Europese Campingbeurs >>

Maak je eigen Karsten Rugtas:

Nieuws datum: 24-01-2018

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief