[UPDATE] Brand bij Karsten Tenten

Afgelopen vrijdag is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden. Ons pand in Zwaag is volledig door brand verwoest.

Inmiddels zijn we van de eerste schrik bekomen en zijn we druk bezig om zo snel mogelijk weer in bedrijf te zijn. Ons pand is dan misschien niet meer maar Karsten Tenten zit hem vooral in ons team en die is sterk.

Voorlopig zijn wij gesloten en is onze bereikbaarheid beperkt. Voor dringende vragen of informatie zijn wij te bereiken via de mail: info@karstententen.nl. We doen ons best om snel te reageren maar hopen op uw begrip als dit iets langer duurt dan u van ons gewend bent. 

 

 

 

Nog maar nauwelijks bekomen van de verwoestende brand van afgelopen vrijdag, zetten de medewerkers van Karsten Tenten vandaag alweer alles op alles om het bedrijf snel weer operationeel te krijgen. Winkel en atelier liggen in puin en as maar de reputatie van het merk is onverwoestbaar, daarover is iedereen eensgezind.

“We zijn druk bezig om een tijdelijk onderkomen te regelen voor het atelier, want dat we snel weer moeten draaien staat als en paal boven water. Tientallen bestellingen die nèt afgerond waren zijn verloren gegaan bij de brand. Niets is gespaard gebleven. Behalve de mallen, die lagen veilig opgeslagen in een naburig pand. Dus zodra locatie en materieel geregeld zijn kunnen we in principe zo weer gaan draaien, als het even kan morgen al.”

Steun

“Gelukkig is er een hoop begrip onder onze klanten en de mensen in het dorp en worden we overladen door honderden steunbetuigingen, klein en groot. Dat doet ons ontzettend goed. De catastrofe was nog maar nauwelijks te overzien of de loco-burgemeester kwam al langs om steun te betuigen, gevolgd door de burgemeester zelf. De veiligheidsregio heeft ontzettend knap werk verricht, zowel qua aanpak als nazorg. Petje af.”

Bijeenkomst
Omdat er veel vragen leven onder klanten alsmede naburige bewoners en bedrijven organiseert Karsten zaterdag 17 maart aanstaande een bijeenkomst om vragen te beantwoorden en helderheid te scheppen over de huidige stand van zaken. De locatie van de bijeenkomst zal een dezer dagen bekend worden gemaakt via deze website. Iedereen die hier behoefte aan heeft is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Nieuws datum: 09-03-2018

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief