Karsten op de Marinedagen 2017

In samenwerking met ROC Friese Poort zijn wij een luifel aan het ontwikkelen voor aan een zeecontainer van 6.00 x 3.00. Het prototype van deze luifel is reeds te bewonderen tijdens de Marinedagen in Den Helder.

Nu nog met stokken maar de luifel wordt de komende weken geupgraded tot een oppompbaar exemplaar. Zo onstaat er langzaam een heuse Karsten Containerluifel.

Bezoek onze stand

De Marinedagen 2017 zijn op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni en vinden zoals altijd plaats in de marinehaven in Den Helder. De Marinedagen vallen dit jaar samen met Sail Den Helder. Daarom liggen de kades vol met zowel moderne marineschepen als authentieke Tall Ships, uit Europa en verre continenten.

Tijdens de Marinedagen 2017 laat de Koninklijke Marine meer zien over nationale en internationale samenwerking. Samenwerking met schepen en onderdelen van buitenlandse krijgsmachten én met civiele bedrijven. Om u als bezoeker een goed beeld te geven wat de marine doet is het terrein opgedeeld in 5 delen: Nationale taken, Internationale missies, Maritieme instandhouding en ondersteuning, Kennis en innovatie en Sail Den Helder. Je vindt ons op die laatste!

Nieuws datum: 22-06-2017

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief