Nazomer Actie Karsten Tenten

Je tent opzetten in een handomdraai? En slapen als een roos bij mooi én minder weer? Een Karsten Tent maakt je dromen waar! En deze nazomer ook nog eens mooi afgeprijsd, met 10% korting op elke Karsten Tent + een gratis accessoirepakket. Lees snel verder!

Als je in augustus of september een nieuwe Karsten Tent aanschaft ontvang je niet alleen 10% korting op de complete tent maar krijg je er ook nog eens gratis een set accessoires bij. Zo wordt je nieuwe Karsten 220, 240 of 260 direct uitgebreid met een bijpassende hordeur + folieraam t.w.v. 80,- en krijg je er bij je nieuwe Karsten 280, 300 of 350 ook nog eens een opbergschort bij. Dat is een totaalpakket van liefst 144,-

COLLECTIE TUNNELTENTEN

Ben je meer gecharmeerd van de collectie Karsten Tunneltenten? Ook deze modellen zijn onderdeel van de Nazomer Actie! De ruime Lacerta bijvoorbeeld met zijn flexibele leefruimte, of de moderne Opera voor twee personen. Maar ook de klassieke Tunneltent 2800 en 3600. Op elk model krijg je niet alleen 10% korting maar ook een gratis accessoirepakket bestaande uit een kapstok en een organizer t.w.v. liefst 134,- Zo ga je direct compleet, een zorgeloze vakantie tegemoet!

NIEUWE LUIFELS

Ben je al in het bezit van een Karsten Tent? Ook op elke losse luifel en/of slaapaanbouw ontvang je tijdens de Nazomer Actie 10% korting. Wat dacht je bijvoorbeeld van de compacte reisluifel: handig voor op doorreis indien je iets meer Karsten Tent wenst dan alleen de basistent. Dat is handig!

De enige voorwaarden aan de actie zijn dat de tent of luifel betaald en opgehaald wordt in 2018. Levering vindt plaats vanaf oktober 2018. Bij bestellingen na 1oktober vindt levering plaats in december.

  

 

Nieuws datum: 26-07-2018

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief