Primeur Karsten Tenten - KCJ 2017

Van 11 t/m 15 oktober vind je ons op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Ontmoet ons! En maak kennis met de nieuwste Karsten tent, vers uit het atelier.

De Karsten Lacerta

Primeur op de beurs is de jongste telg uit de Karsten Tent-familie: de Karsten Lacerta. Een verrassend flexibele gezinstent maar dan modern, stormvast en natuurlijk zo opgezet. We presenteren 'm voor het eerst aan het grote publiek op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Lees hier alvast meer over de Lacerta >>

Maar dat is niet alles. Voor het eerst sinds jaren gaat er ook weer een naaimachine mee uit het atelier. Ditmaal niet om te demonstreren hoe we de tenten in elkaar zetten, maar om cadeautjes te vervaardigen voor de kleine bezoekers. Speciaal voor de beurs hebben we namelijk echte Karsten Rugtasjes ontworpen met een toffe print.

Cadeautje!

De tasjes worden gemaakt van kwalitatief Ten Cate katoen en afgewerkt met stevige hengsels die het vak automatisch afsluiten zodra de tas wordt omgedaan. Ateliermedewerkers zetten de tasjes live op de beurs in elkaar, waarna de kinderen ze zelf in mogen kleuren. Helemaal gratis!

Beursactie

Terwijl u zich laat informeren over ons nieuwste paradepaardje, versieren de kinderen hun nieuwe rugtas. Die past mooi bij een echte Karsten Tent! Bent u om? Alleen tijdens de beurs profiteert u van 10% korting op een volledige Karsten Tent naar keuze. Maar info vind je op onze stand bij de entree in hal 9, stand A011.

Met € 3,50 korting per kaartje naar de beurs? Lees meer >>

de nieuwe Karsten Lacerta

Nieuws datum: 20-09-2017

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief