Vacature: Zeilmaker m/v 40 uur

Karsten Tenten B.V. is uitvinder en producent van de oppompbare Karsten Tent die sinds 1981 in eigen atelier in Zwaag gemaakt wordt. Passie, ambachtelijk vakmanschap en oog voor detail zorgen voor een tent van wereldkwaliteit.

Naast kampeertenten voor de consument produceert Karsten Tenten ook snel opzetbare werktenten voor de (internationale) professionele markt. Voor de productie van onze kwaliteitstenten zijn wij per direct op zoek naar een:

Zeilmaker 40 uur (m/v)

Als productiemedewerker in het atelier ben je multifunctioneel inzetbaar. Je maakt deel uit van het totale productieproces van onze kwaliteitstenten en werkt samen met een team van vakkundige medewerkers. Je wordt intern opgeleid door onze vakmensen, die je de kneepjes van het tentenmakersvak leren. De functie betreft afwisselende werkzaamheden op alle vlakken van het productieproces.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Technische achtergrond een pré
  • Hands-on mentaliteit, zelfstandig en servicegericht


Spreekt ons bedrijf je aan en vind je het leuk om mee te werken aan de groeiende productie van onze kwaliteitsproducten? Stuur dan je sollicitatie met motivatie naar onderstaand adres t.a.v. Marc Takken.

Mailen mag ook: marc.takken@karstententen.nl

Nieuws datum: 25-04-2017

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief