Voortenten

Met de caravan op pad? Ook dan komt een oppompbare Karsten Tent uitstekend van pas, want die is ook verkrijgbaar als voortent voor ieder merk en type caravan. De tent wordt op maat gemaakt zodat deze altijd naadloos aansluit op jouw caravan. Bovendien is de voortent, net als een oppompbare Karsten kampeertent, helemaal naar eigen wens samen te stellen met extra regen- of zonneluifels. Zelfs een koppeltent is mogelijk. 

Het geheim achter de oppompbare voortent is een frame zonder stokken. En dankzij het unieke oppompsysteem staat de voortent binnen een paar minuten als een huis! Met behulp van een paar nokliggers ontstaat een stevige constructie die de tent strak en stormvast maakt. Een kwestie van de caravanpees door de caravanrail schuiven, oppompen en je vakantie kan beginnen!

Voor elke caravan een oppompbare voortent


Ieder caravan een voortent op maat!

Tot een omloopmaat van 10.40 meter is er voor ieder merk en type caravan een op maat gemaakte oppompbare Karsten voortent mogelijk. Ook voor caravans met een hefdak.

Perfecte pasvorm

Impressie

Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Creƫer je eigen voortent

Net als de Karsten Tent kan ook de Karsten Voortent helemaal naar eigen wens samengesteld worden met extra regen- of zonneluifels. Ook een koppeltent is mogelijk!

Karsten Voortent met regenluifel

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Nieuwsbrief