Nieuwe Karsten Verandaluifel op de KCJ

We hebben niet bepaald niet stil gezeten dit jaar. Zo lanceren we deze editie van de KCJ niet alleen de nieuwe Karsten Novia maar ook een splinternieuwe Verandaluifel. De grootste luifel tot noch toe!

Een echte bijzettent, dat is de nieuwe Karsten Novia. Met slechts 11,7 kilo en een hoogte van 1.20 maar een diepte van ruim 3 meter is de Novia met recht een kleine tent van formaat. In slechts 5 minuten op te zetten en van de kwaliteit die je van Karsten gewend bent. Perfect voor op doorreis of als bijzetter voor de kinderen. En het leukste is: je kunt ‘m winnen tijdens de beurs! Bezoek onze stand (11.C002) voor meer info.

Karsten Verandaluifel

Daarbij lanceren we de Karsten Verandaluifel. De nieuwste en meest ruime luifel voor de Karsten Tent tot noch toe. De Verandaluifel bestaat uit 1 stuk en is bijzonder royaal met zijn lengte van ruim 2 meter. Zo creëer je in korte tijd een fijn ruim onderkomen voor het hele gezin. De luifel wordt standaard geleverd inclusief afsluitwand en is uit te breiden met een kuipzeil of regenluifel.

Nazomeractie

Ben je gecharmeerd van de stevige en veilige Karsten Tenten? Profiteer tijdens de beurs direct van de Nazomeractie! Zo krijg je bij elke nieuwe complete Karsten Tent niet alleen 10% korting maar ook nog eens een gratis accessoirepakket cadeau t.w.v. max. 144,- Zo ga je direct compleet, een zorgeloze vakantie tegemoet!

Je vindt Karsten Tenten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 in Hal 11 op standnummer C002.