De Karsten Novia

Dit najaar, tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018, lanceerde Karsten Tenten de jongste telg uit de Karsten Tenten-familie: De Karsten Novia. De 5e tent uit de succesvolle lijn tunneltenten en de kleinste in zijn soort.

Compact

Met slechts 11,7 kilo schoon aan de haak is de Novia een bijzonder compacte Karsten Tent. Toch is het een bijzettent van formaat waarin twee volwassenen met gemak comfortabel kunnen slapen. Kinderen zullen zich dan ook koning te rijk voelen in de royale slaapcabine van de Novia.

Snel

Doordat de Karsten Novia vrij laag is en uit één stuk bestaat is het opzetten gepiept in slechts in 5 minuten. Het is een kwestie van uitrollen, haringen inslaan, de 2 voorgevormde stokken doorvoeren, de stoksleuven dichtritsen en voila. Kind kan de was doen! Terwijl u een ijsje verorbert. Of uw eigen tent opzet. Wedstrijdje doen? Wiens tent zal er eerder staan?

Bestel in onze Travelstore

Made in HollandMade in Holland