WINST PUBLIEKSPRIJS OVNH!

Woensdagavond 15 mei togen we met 25 collega’s naar de Philharmonie in Haarlem voor de finaleavond van de Ondernemingsverkiezing van Noord Holland. Zouden we in de prijzen vallen? Of gewoon een gezellige avond beleven?

We waren genomineerd in de categorie MKB Midden en de concurrentie was behoorlijk. We bleken doorgedrongen te zijn tot de top 3! Maar uiteindelijk ging Microtechniek Groep uit Beverwijk er met deze prijs vandoor. Vervolgens vielen onze buren van Van Der Laan in de prijzen in de categorie MKB Grootbedrijf. Wat waren we trots! Maar we werden nóg trotser toen bleek dat wij, van alle 30 genomineerden, de felbegeerde Publieksprijs in ontvangst mochten nemen. Wat een eer! Zo gaaf!

Via deze weg willen we al onze fans, familie, vrienden, partners, buren en iédereen die ons een warm hart toedraagt bedanken voor het vertrouwen. En ieders stem. Jullie vervullen ons met trots. BEDANKT!

Lees meer:

Karsten Tenten wint publieksprijs na moeilijk jaar: “Zo hard gewerkt om er bovenop te komen” (NH Nieuws)

Karsten Tenten jaar na grote brand winnaar publieksprijs Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (Noord Hollands Dagblad)

Westfriese bedrijven pakken 3 van de 4 ondernemersprijzen van NH (Westfriesland in Bedrijf.nl)

Van der Laan, Microtechniek en Ventis Beste Ondernemingen van Noord-Holland (OVNH.nl)

Made in HollandMade in Holland