Karsten Tenten trekt Europa in

Met een unieke lijn tentmodellen, de beste oppompbare tent en diverse gebruikersawards hebben we onze sporen in Nederland inmiddels wel verdient, maar Europa- daar ligt nog een wereld aan mogelijkheden. Daarom pompen onze Noord-Hollandse tentenbouwers eind deze maand de tenten op in München voor de grootste Outdoorbeurs van Europa.

Tijdens Outdoor by ISPO, van 30 juni t/m 3 juli, zullen we ons voor het eerst presenteren aan het grote Europese publiek om retailers te enthousiasmeren voor de verkoop van de onverwoestbare gezinstenten van katoen. Naast de meermaals bekroonde oppompbare Karsten Tent zullen we ons daarnaast richten op onze nieuwste lijn tunneltenten. Gemaakt van dezelfde sterke materialen als de oppompbare Karsten Tent, opgezet in een handomdraai en als beste getest in de ANWB Tententest. Na succesvolle marktintroducties in Engeland, Zuid Korea en Japan zijn we op zoek naar sterke retailers met een passie voor kwaliteitstenten om onze tenten verder onder de aandacht te brengen.

Human Comfort

In München delen we de stand met Human Comfort, de expert op het gebied van comfortabele kampeer- en reisartikelen. Met de slogan “onderweg met het comfort van thuis” zijn de kampeerartikelen van dit kwaliteitsmerk de perfecte aanvulling op onze hoogwaardige Karsten Tenten. Daarbij is het design van het kampeermeubilair niet alleen functioneel en compact maar vooral ook verrassend mooi. Daar mag je mee gezien worden!

Outdoor by ISPO 2019, 30 juni t/m 3 juli in München. Karsten Stand: Hall FM | Standnummer FGL.750

Made in Holland Made in Holland