[GESLOTEN] Karsten Fotowedstrijd 2019

Knus op de camping of out in the open: hoe staat jouw Karsten er dit jaar bij? Schiet er een goeie plaat van en doe mee met de Karsten Fotowedstrijd 2019! De mooiste 3 maken kans op een van de artikelen van ons splinternieuwe private label.

Omdat we onszelf door de jaren heen bewezen hebben als expert op het gebied van gemak, comfort, een stevige constructie en fijne ventilatie breiden we onze collectie uit met een nieuwe lijn kampeerspullen. Omdat comfortabel kamperen een totaalplaatje is!

De prijzen op een rijtje:

Meedoen is simpel: stuur je mooiste Karsten Tent-foto’s in.

Zet ‘m op! Met vooral veel kampeerplezier natuurlijk 🙂

 

1e Prijs: Karsten SI Boxmatras DUO

t.w.v. € 239,95

Zelfopblaasbare tweepersoons slaapmat met snelventiel, isolerende vulling en rechte zijwanden. Door het snelventiel heeft de mat zichzelf opgeblazen in een oogwenk en kan je ‘m ook gemakkelijk leeg laten lopen na gebruik. TIP: Creëer je eigen comfort en bepaal zelf de hardheid van de mat te door het ventiel tijdig dicht te draaien!

Karsten SI Boxmatras Droom 10 DUO

Lees meer >

2e Prijs: Karsten SI Boxmatras SINGLE 

t.w.v. € 169,95

De perfecte combinatie tussen comfort en pakvolume! Dat is deze zelfopblaasbare slaapmat van Karsten met snelventiel, isolerende vulling en rechte zijwanden. Door het snelventiel heeft de mat zichzelf opgeblazen in een oogwenk en kan je ‘m ook gemakkelijk leeg laten lopen na gebruik.

KARSTEN SI BOXMATRAS DROOM 10 SINGLE

Lees meer >

3e Prijs: Karsten Cosy Carpet

t.w.v. € 49,95

De Karsten Cosy Carpet is een mooi outdoortapijt uit de nieuwe collectie kampeerspullen van Karsten Tenten. Uitermate geschikt voor gebruik in de (voor)tent of in de tuin of op het strand. Gemaakt van hoge kwaliteit en lichtgewicht 100% polypropyleen (390 gr/m) waardoor het tapijt niet alleen waterproof en schimmelwerend is maar ook UV-bestendig. Hierdoor heb je jaren plezier van de Cosy Carpet!  Het tapijt wordt standaard geleverd inclusief handige draagtas.

KARSTEN COSY CARPET

Lees meer >

 

Voorwaarden Karsten Fotowedstrijd 2019

Made in Holland Made in Holland