Najaarsactie

Of je nu bijna van de camping afgewaaid bent of elke morgen je tent uitzweette: kampeerders die zich de luxe van een Karsten Tent permitteren herkennen deze zorgen niet. De oppompbare Karsten Tent doorstaat met gemak windkracht 12 en ook de Tunneltent kwam als beste uit de storm- en regentest van de ANWB. Zorgeloos kamperen, dat wil toch iedereen? Is dat nou niet net de reden waarom je uit kamperen gaat? Om even in alle rust tot jezelf te komen?

Die zorgeloze kampeervakantie begint met een Karsten Tent al vanaf minuut 1. De kracht van onze tenten zit ‘m namelijk niet alleen in comfortabel kamperen bij alle weersomstandigheden, maar ook in het opzetgemak. Bij de ene Karsten Tent is dat uitrollen en oppompen, bij de andere is dat uitrollen en inritsen. Nieuwsgierig? Bezoek de demonstratie in de showroom in Zwaag op zaterdag 7 september.

Najaarsactie

Ben je om? Beslis dan snel! En profiteer nog t/m 31 oktober tot wel 15% korting op de aanschaf van Karsten Topmodellen. Liever zelf je tent samenstellen? Of gaat je voorkeur uit naar een Karsten Tunneltent? Dan ontvang je 10% korting. Die korting is ook geldig op losse Karsten Tenten, Karsten luifels, accessoires en de slaapaanbouw. De enige voorwaarde is dat je ze betaald en afhaalt voor 31 december 2019. Betaal je al in september? De hele maand september krijgen alleen Karsten klantenkaarthouders 20% korting op het volledige winkelassortiment van de Karsten Travelstore. Van slaapzak tot wandelschoen en campingtafel tot zaklamp. Dus beslis je snel? Dan profiteer je direct!