Karsten VIP Dagen

Zaterdag 27 en zondag 28 juni organiseren we de Karsten VIP Dagen! Laat je meenemen op een reis door de Karsten Wereld. Misschien kan je na afloop meteen inpakken en wegwezen!

Tijdens de Karsten VIP Dagen kun je jezelf inschrijven voor een heuse Karsten VIP Behandeling. Dat begint met een uitgebreide ontvangst waarop we je volledig in de watten zullen leggen. Ken je Karsten al? En zo ja, wat weet je al? En wat wil je nog meer weten? Heb je oren naar een snelle tent of gewoon een hele ruime? Onder het genot van een hapje en een drankje, in één van de knapste tenten uit onze collectie, nemen we rustig de tijd voor al je vragen en ideeën. Na de rustige ontvangst nemen we je verder mee de Karsten Wereld in, langs alle topmodellen en het nieuwste paradepaardje. Over alle details is nagedacht, dus vraag gerust honderduit! Uiteraard behoort een privé demonstratie daarbij ook tot de mogelijkheden, alsmede een uitgebreide tour door ons atelier.

De behandeling is bedoeld voor maximaal 2 volwassenen, om de corona-maatregelen te kunnen borgen. Daarnaast is het alleen mogelijk om de VIP Behandeling te boeken op afspraak.

Inschrijven kan hier

Made in HollandMade in Holland