Demonstraties 2021

Gedurende het jaar worden er diverse Karsten Tent-demonstraties gegeven bij onze dealers in het land. Ben je nieuwsgierig naar het gemak van Karsten Tenten? En wil je zo’n beauty wel eens met eigen ogen bekijken?

Terugkijken

Kijk dan één van de demonstraties terug die we vorig jaar live hebben opgenomen >>

Live demo’s

Zodra we het weer een beetje veilig kunnen organiseren zullen onze tentenbouwers tijdens een live demonstratie uitgebreid tonen met welk gemak je een Karsten Tent opzet Γ©n afbreekt. Geef je ogen goed de kost en stel elke vraag die op je lippen brandt. Ze vertellen je graag honderduit over de fijne kneepjes; slimme oplossingen en de kleinste details. De inloop is vrij. Locatie: De Factorij 9 in Zwaag (Noord-Holland). Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen. Lees meer >

  • Zaterdag 25 september in Zwaag – Oppompbare Karsten Tent
    om 13.30 uur
  • Zaterdag 16 oktober in Zwaag – Karsten Tunneltent
    om 13.30 uur

De exacte modellen die we tijdens deze demonstraties zullen demonstreren worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Houdt onze socials in de gaten voor de laatste updates hieromtrent!

 

Made in HollandMade in Holland