Demonstraties 2021

Gedurende het jaar worden er diverse Karsten Tent-demonstraties gegeven bij onze dealers in het land. Ben je nieuwsgierig naar het gemak van Karsten Tenten? En wil je zo’n beauty wel eens met eigen ogen bekijken?

Terugkijken

Kijk dan รฉรฉn van de demonstraties terug die we vorig jaar live hebben opgenomen >>

Live demo’s

Zodra we het weer een beetje veilig kunnen organiseren zullen onze tentenbouwers tijdens een live demonstratie uitgebreid tonen met welk gemak je een Karsten Tent opzet รฉn afbreekt. Geef je ogen goed de kost en stel elke vraag die op je lippen brandt. Ze vertellen je graag honderduit over de fijne kneepjes; slimme oplossingen en de kleinste details. De inloop is vrij. Locatie: De Factorij 9 in Zwaag (Noord-Holland). Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen. Lees meer >

 • Zaterdag 20 maart in Zwaag (onder voorbehoud)
  om 13.30 uur
 • Zaterdag 17 april in Zwaag UITGESTELD TOT NADER ORDER
  om 11.00 uur
  en om 13.30 uur
 • Zaterdag 29 mei in Zwaag UITGESTELD TOT NADER ORDER
  om 11.00 uur
  en om 13.30 uur
 • Zaterdag 26 september in Zwaag
  om 13.30 uur
 • Zaterdag 23 oktober in Zwaag
  om 13.30 uur

De modellen die we tijdens deze demonstraties zullen demonstreren worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Houdt onze socials in de gaten voor de laatste updates hieromtrent!

 

Made in HollandMade in Holland