Zoeken

Alléén noodzakelijke reparaties

Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor reparaties en aanpassingen aan je (voor)tent en vouwwagen. Maar op de drempel van het hoogseizoen, wil het nog wel eens voorkomen dat we door drukte een stop moeten zetten op het aantal nieuwe aanvragen. En dat moment is nu (schrijve: 19 mei 2021) daar.

Vanaf heden kun je alleen nog in ons atelier terecht voor de hoogstnoodzakelijke reparaties. Denk dan aan: Gescheurd tentdoek, kapotte ritsen of kapotte ramen. Luxe reparaties, zoals aanpassingen aan de tent, moeten helaas even wachten tot na het hoogseizoen. Dan nemen we elke uitdaging weer met liefde aan!

Twijfel je of jouw reparatie onder “noodzakelijk” of “luxe” valt? Neem dan even contact met ons op. We streven er naar om elke mail binnen 1 werkdag te beantwoorden. En dat lukt ons aardig! Dus mail gerust.

Made in Holland Made in Holland