WIN! Een weekje Italië

WIE is er toe aan een weekje Italië? Ter ere van het komende zonnetje én het feit dat Camping le Marche & Villa Ti Amo onze tenten weer (in mum van tijd!) heeft opgezet, mogen we een weekje Italië* weggeven! In een volledig ingerichte Glamping Tent van eigen makelij op het prachtige landgoed van Camping le Marche. Wat je daar voor moet doen?

Je beste Italië-tip delen! Onder het bericht op onze facebook– of instagrampagina. Waar moet je heen? Wat of waar moet je eten? Wat moet je écht doen als je in Italië bent? De beste Italiaanse film? Het beste Italiaanse nummer? De origineelste tip wint! Meedoen kan t/m vrijdag 4 juni, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De Prijs
1 Week vakantie in een compleet ingerichte Karsten Tent voor 4 personen! Op de parchtige Camping Le Marche van de lieve Bart en Gerda in Italië. Je hoeft er alleen maar heen te rijden! Uiteraard in overleg m.b.t. de beschikbaarheid en alleen in het laagseizoen (t/m 2 juli 2021 of vanaf 29 augustus t/m 1 november 2021). Hier kun je meedoen!

Made in HollandMade in Holland