“Najaarsactie” 2021

De prijzen van de Karsten Tenten gaan stijgen! Per 11 oktober. Maar geen nood: Tot die tijd kun je de eigenaar worden van een splinternieuwe Karsten Tent voor de huidige 2021-prijzen. Dus weifel je al even? Weifel dan niet langer! Want alles wordt duurder..

Het is je vast niet ontgaan: de grondstofprijzen stijgen. In de bouw, in je benzinetank, zelfs de koffie schijnt er niet aan te ontkomen. Om niet te verzuipen zijn wij helaas ook genoodzaakt om de prijsstijgingen van het katoen, de ritsen en het grondzeil door te rekenen in onze tentprijzen. En dat ten tijde van onze traditionele Najaarsactie..

Dat konden we toch niet helemaal over ons hart verkrijgen. Daarom hebben we besloten om de prijsstijging uit te stellen tot 11 oktober. Daardoor hebben we toch een beetje een “Najaarsactie”:

Prijzen 2021
geldig t/m 10.10.2021

Tot en met de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kun je de eigenaar worden van een nieuwe Karsten Tent voor de huidige 2021-prijs. Een kleine geste! In deze gekke tijden. En iedereen die een nieuwe Karsten Tent koopt, wordt automatisch lid van de Karsten Family en daar hoort een mooie klantenpas bij. Daarmee krijg je het hele jaar door 10% korting op bijna het hele assortiment van Karsten Travelstore. Speciaal voor deze “Najaarsactie” wordt het nog gekker en krijgen leden van de Karsten Family maar liefst 20% korting op álle kampeerartikelen. Zowel in de winkel als in de webshop! De korting in de webshop wordt na het inloggen direct verrekend.

Alsjeblieft!

Overige voordelen van de Karsten Family klantenkaart:

  • altijd 10% korting op het hele assortiment van Karsten Travelstore (m.u.v. Karsten Tenten en atelierartikelen)
  • onbeperkt geldig
  • persoonsgebonden
  • kassabonnen geregistreerd op naam, handig bij garantieafhandeling
  • aantrekkelijke actieperiodes
  • niet geldig i.c.m. lopende aanbiedingen

 

De Karsten Tenten Najaarsactie is geldig t/m 10 oktober 2021, bij betaling en afname in 2021.

Made in HollandMade in Holland