Basisluifels

COMFORTLUIFEL

Een comfortluifel maakt de basistent een stuk groter en nog comfortabeler en past op alle basistenten. Dankzij de rechte wanden zeer praktisch en efficiënt en standaard voorzien van tochtwerende slikranden. De oersterke, aluminium voorgebogen stok is van de beste kwaliteit en zorgt met slechts een paar haringen voor een stormvaste constructie.

VERLENGLUIFEL

Nog meer leefruimte? Voeg een verlengluifel toe en er ontstaat een zee van ruimte voor al je kampeerspullen. De verlengluifel is standaard voorzien van een gaasraam.

Afsluitwand

Een afsluitwand sluit de tent af, maar biedt ook andere mogelijkheden. Van het middenpaneel kan een zonneluifel gemaakt worden, maar je kunt er ook een beschut plekje tegen de wind van maken. Tussen de comfortluifel en de afsluitwand kan een verlengluifel worden geritst die de leefruimte nog groter maakt. De afsluitwand is standaard voorzien van een ramenset.

REGENLUIFEL
 

Op de comfort- of verlengluifel kan een regenluifel worden geritst. Dit zorgt voor een droge instap. Het voordeel van deze luifel is dat deze ook als zonneluifel gebruikt kan worden. De regenluifel wordt inclusief nokligger geleverd. De horizontale stok zorgt voor een ruime inloop. De regenluifel is standaard leverbaar voor alle types Karsten Tenten, behalve de 220. Wilt u graag een regenluifel voor een 220? Neem dan gerust contact met ons op! NIEUW! Het Koppeldeel Regenluifel. Hiermee rits je de regenluifel direct aan je tent. Handig voor op doorreis! Lees meer >>


Kuipzeil

De basistent is voorzien van een vast kuipzeil (bisonyl grondzeil). Voor de luifel is dit verkrijgbaar als accessoire. Een kuipzeil houdt water, tocht en ongedierte buiten de tent.

 

 

Comfortluifel

Verlengluifel

Afsluitwand

Regenluifel