Carp Tent

De zware kwaliteit van het katoenen tentdoek, het onverwoestbare bisonyl kuipzeil en de ijzersterke materialen maken de oppompbare Karsten Tent ook zeer geschikt voor de karpersport. De oppompbare Karsten Tent type 220 en 240 zijn daarom ook verkrijgbaar als 'karper' tent. De Karsten Carp Tent heeft een donkergroene camouflagekleur, speciaal ontworpen voor sportvissers. Omdat donkergroen ook geliefd is bij de stoere kampeerder, zijn de andere basistenten (type 200 t/m 380) ook verkrijgbaar in donkergroen

Onverwoestbaar
Een Karsten Carp Tent staat regelmatig op een slechte ondergrond, in vochtige gebieden en in barre weersomstandigheden. Hij wordt vaak zeer intensief gebruikt en daar is de Karsten Carp Tent helemaal op voorbereid. 
De tent bestaat uit een geheel, waardoor tocht, vocht en ongedierte geen kans krijgen. Dankzij het oersterke bisonyl grondzeil en de zware kwaliteit Ten Cate katoen kan deze tent wel tegen een stootje. Bovendien is hij waterdicht en stormvast! De Carp Tent is ook praktisch: dankzij de rechte wanden passen er met gemak twee stretchers in en is er voldoende ruimte voor bagage en visspullen. 

Opties en accessoires
De basistent van de Carp Tent is hetzelfde als de basistent van de Karsten Tent, maar heeft een aantal extra's zoals twee ventilatieroosters en een royaal (afsluitbaar) folieraam in de deur. De Carp Tent kun je uitgebreiden met een comfortluifel en afsluitwand (voorzien van folieraam) voor nog meer leefruimte. Een extra kuipzeil, folieraam, hordeur en opbergdriehoek behoren ook tot de mogelijkheden.

Klik voor hier de brochure & prijzen van de Karsten Carp tent.


Karsten Carp Tent

Basistent met comfortluifel

Info en demonstratie

Download de flyer of kom voor een demonstratie langs in de showroom.

IJzersterk en robuust

100% Ten Cate tentdoek en de beste materialen

Door weer en wind!

Overal opzetbaar