Karsten Tenten

Karsten Tenten is een familiebedrijf dat vanaf 1974 is uitgegroeid tot een succesvolle speler in de kampeer- en outdoorwereld. Het is nog steeds trouw aan de missie waarmee het ooit begon: het bieden van de beste kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk. Naast uitvinder van de oppompbare Karsten Tent zijn wij ook de producent van dit oerhollandse, ambachtelijke kwaliteitsproduct dat in eigen atelier gemaakt wordt door een enthousiast team van vakkundige en betrokken medewerkers. Maar Karsten Tenten maakt ook andere producten van zeildoek en is thuis in allerhande reparaties.

Karsten Tenten B.V. bestaat uit drie onderdelen. Karsten Tenten is binnen de kampeerbranche bekend geworden met de oppompbare Karsten Tent en is uitvinder en producent van deze kwalitatief hoogwaardige, snel en eenvoudig op te zetten kampeertenten. Naast deze unieke kampeertenten produceert Karsten Tenten ook professionele werktenten onder de naam Tentworld Unlimited. Tot slot is er een 6.000 m² grote kampeer- en outdoorwinkel, Karsten Travelstore. Een veelzijdige winkel met mooie kwaliteitsmerken en deskundig personeel. Hier kun je ook terecht als je niet gaat kamperen, want Karsten Travelstore is het beste vertrekpunt voor al jouw vakanties en vrije tijd, in de zomer én in de winter.


Agenda

Nog meer informatie en inspiratie? Het hele jaar door biedt Karsten Tenten ook bijzondere beurzen en themadagen in de winkel. Neem regelmatig een kijkje in onze agenda.

Gezond bedrijf

Karsten Tenten is in het bezit van het 'Financieel Gezond' certificaat van Graydon. Volgens de criteria van dit bedrijf behoort Karsten Tenten hierdoor tot de top van financieel gezonde bedrijven.