Luifels

De basistent van een oppompbare Karsten Tent kan worden uitgebreid met verschillende luifels. Zo wordt je vakantie nog comfortabeler! Een basistent is standaard uitgerust met een luifelrits, waardoor het ook mogelijk is om de tent achteraf te vergroten met een luifel.

Basisluifels
De comfortluifel maakt de basistent een stukje groter en comfortabeler. Met een verlengluifel erbij ontstaat een zee van ruimte voor al je kampeerspullen. Een afsluitwand sluit de tent af, maar biedt ook andere mogelijkheden. Van het middenpaneel kan een zonneluifel gemaakt worden, maar je kunt er ook een beschut plekje tegen de wind van maken. Tot slot is er ook nog een regenluifel, omdat mooi weer op vakantie helaas geen garantie is.

Voordeel
Gebruik alleen de basistent voor een korte overnachting of maak de tent helemaal compleet met luifels voor een langere periode. Voordeel van dit modulaire systeem is dat je de tent ook in delen kunt afbouwen: 's avonds de luifels inpakken en 's ochtends alleen nog maar de basistent leeg laten lopen.

Uitgebreid of eenvoudig?
Op zoek naar een multifunctionele luifel? Met een combiluifel kun je zelf bepalen hoe je de luifel indeelt en gebruikt. Met of zonder zijwanden, als zonneluifel of juist als bescherming tegen de wind. Ideaal voor alle soorten vakantieweer!
Heb je snel en kort een luifel nodig, dan biedt de luifel rechtstreeks uitkomst. Of kies voor een tarp, die ook in de tuin uitstekend van pas komt.


Luifel naar eigen wens

Een eigen idee of wens? Een luifel extra lang, diep of afwijkend van vorm? Ook dat is mogelijk, in het atelier vertalen wij uw wensen graag in een luifel op maat.
 

Luifels voor en na 2006

Let op! In 2006 heeft Karsten Tenten een nieuw luifelsysteem ontwikkeld. Een luifel van een tent die gemaakt is voor 2006, kunnen wij voorzien van een nieuw stokkensysteem geschikt voor modellen na 2006.

Ontdek Karsten Travelstore

Showroom  Webshop  Brochure

Basistent met luifelrits

Complete uitvoering


Basistent met comfortluifel, verlengluifel, regenluifel en afsluitwand.