Zoeken
foto 2

Professionele Triage-tenten

In tijden van crisis kan de toeloop van patiënten ineens zo groot worden dat het veiliger is om de triage op een andere plek uit te voeren dan op de SEH. Triage-tenten van Tent World (de B2B-tak van Karsten Tenten) zijn opgezet binnen 15 minuten en bestand tegen de meest ruige weersomstandigheden. Onmisbaar in tijden van nood!

 

Professionele Triage Tenten

Om in crisistijd tóch in alle rust de zorgvraag te kunnen beoordelen en nader patiëntenonderzoek te doen bieden professionele triage-tenten uitkomst. Door deze tenten op te zetten náást de zorginstelling kunnen zorgverleners patiënten met coronaverschijnselen scheiden van andere patiënten waardoor het besmettingsrisico wordt verkleind.

_MG_6202

Heb je NU een Triage-tent nodig? Geen probleem!
Bel (0031) 229 - 562 128.

_MG_6049

Boogtenten van Karsten, die de basis vormen van deze Triage-tenten, zijn nationaal én internationaal al jarenlang een begrip in de "Tentworld". Het frame van deze specifieke boogtenten is gemaakt van hoogwaardige oppompbare slangen die worden opgepompt tot 3,5 bar. Hierdoor is de tent met gemak bestand tegen de meest onstuimige weersomstandigheden. Dat is wel zo handig, als er binnenin de tent al genoeg noodweer is. Uiteraard voldoen de materialen aan de hoogste eisen, want voor minder doen we het niet. Terwijl Karsten Tenten staat voor zorgeloos kamperen staat Tentworld voor zorgeloos doorwerken. Want pas als u dat kunt, dan kunnen wij dat ook!

Professionele Triage Tenten
_MG_6175

Opgezet binnen 15 min.

Het geheim van een onomstootbare tent die binnen 15 minuten staat? Dat is de techniek van het oppompen. Met behulp van een compressor of met flessen perslucht is de tent binnen 10 tot 15 minuten bedrijfsklaar. Het mooie is dat deze extra werkruimte niet alleen zó staat maar ook weer zo is afgebroken én gemakkelijk is op te slaan en te vervoeren dankzij het relatief compacte formaat.

De polyester Triage + Quarantaine boogtenten worden standaard geleverd in het wit. Dat is mooi lichtdoorlatend en maakt het prettig om in te werken. Indien gewenst leveren we, in hoeverre onze voorraad strekt, in een andere kleur of met opdruk van uw logo of een andere uiting. Mits de gewenste levertijd dit toelaat uiteraard.

Direct bestellen

Eén van onze Triage Tenten tijdens een oefening.
Eén van onze Triage Tenten tijdens een oefening.

Specificaties

Afmeting: 4.00 x 4.00 x 2.20 meter (lxbxh)
Afmeting verpakt: 1.30 x 0.75 x 0.40 meter
Gewicht: 80 kg
Opzettijd: maar 10-15 minuten

Op zoek naar een Triage of Quarantaine Tent die zo snel mogelijk op locatie moet zijn? Geen probleem! Ons atelier werkt momenteel met man en macht om de tenten zo snel mogelijk op te kunnen zetten. Neem contact op met (0)229 - 56 21 28 of mail naar info@tentworld.com voor de mogelijkheden. We kunnen snel schakelen! Omdat alle onderdelen, ontwerpers en ateliermedewerkers zich op 1 locatie bevinden, aan De Factorij 9 in Zwaag (NH).

LET OP! In tijden van crisis helpen we elkáár. Daarom brengen we op dit moment voor ziekenhuizen, zorginstellingen en veiligheidsregio's alléén de materiaal- en productie-kosten in rekening bij een order voor Triage- of Quarantaine Tenten.

0229 - 56 21 28

NB De foto's op deze pagina zijn gemaakt door onze Britse dealer tijdens een grootschalige oefening.

Professionele Triage Tenten
Made in Holland Made in Holland