Basistent

De basistent is in enkele minuten op te zetten en verkrijgbaar van 2.20 x 2.20 m tot 3.80 x 3.80 m. Het kleinste model biedt plaats aan twee slaapplaatsen en in een Karsten type 380 kun je met een oppervlak van bijna 15 m² met het hele gezin kamperen. Ook als je met meerdere mensen in de tent verblijft wordt het niet benauwd, want door het ingebouwde ventilatiesysteem komt er genoeg frisse lucht binnen.

De basistent is voorzien van een ijzersterke bisonyl kuip dat vastzit aan de tent. Het grondzeil heeft een opstaande rand van 25 cm. Zo hou je tocht, vocht en ongedierte mooi buiten de tent! Doordat het vast zit aan de tent is een binnentent niet nodig.

De basistent kan naar wens samengesteld en uitgebreid worden met diverse luifels, een koppeltent of slaapaanbouw.

Opties

De basistent is uit te breiden met allerlei opties om hem helemaal naar jouw wens samen te stellen of aan te passen. Met luifels maak je de tent nog groter en met scheidingswanden creëer je meerdere slaapgedeeltes.

Uitstekende ventilatie

Het Ten Cate tentdoek is 100% katoen en versterkt het ademende vermogen van de tent. In de nok van de tent zit bovendien een regelbaar en afsluitbaar ventilatiesysteem.

Ramen

De basistent is standaard voorzien van één gaasraam met raamoverflap. Ook is er een transparant folieraam verkrijgbaar dat met klittenband vastgemaakt wordt.