Karsten Travelstore

Karsten Tenten heeft een grote kampeer- en outdoorwinkel met mooie kwaliteitsmerken en deskundig personeel: Karsten Travelstore. En met groot bedoelen we ook groot: ruim 10.000 m² vakantieplezier! Dit is het enige officiële verkoopadres van de Karsten Tent in Nederland. In de showroom staan alle denkbare modellen en combinaties opgesteld en worden regelmatig demonstraties van het opzetten en afbreken gegeven.

Ook als je niet gaat kamperen ben je hier aan het juiste adres. In de zomer én in de winter. En op internet, want Karsten Travelstore heeft ook een webshop
Naast de beroemde oppompbare Karsten Tenten (nieuw en occasions!) vind je hier een ruim aanbod kampeertenten van andere merken. Is je tent, caravan of vouwwagen ingericht? Vergeet ook je eigen outfit niet! Van sportief tot casual en van amateur tot professional. Of je nu gaat kamperen, backpacken, wandelen, de bergen in trekt of het vliegtuig pakt naar de zon, Karsten Travelstore heeft alles in huis voor een geslaagde reis. Van koelbox tot kampeerstoel en van slaapzak tot slipper. Vergeet ook niet onze indrukwekkende collectie rugzakken en koffers, wandelschoenen, kleding en accessoires. Alles onder een dak voor elk type vakantie en vrije tijd. Kortom, Karsten Travelstore is het beste vertrekpunt voor al jouw vakanties en vrije tijd.


Deskundig en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan voorop en daarom hebben onze deskundig opgeleide medewerkers hun eigen specialisme. Een wandelschoen vergt nu eenmaal andere kennis en ervaring dan een tent. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met advies en ervaring.

Klantenkaart

Bij aankoop van een oppompbare Karsten Tent ontvangt iedere klant een klantenkaart die goed is voor 10% korting op het gehele assortiment van Karsten Travelstore.

Beurzen en evenementen

Karsten Travelstore organiseert ook bijzondere evenementen in de winkel. Van kleinschalige themadagen tot grotere beurzen op het gebied van kamperen, reizen en wandelen zoals de Nieuwjaarswandeltocht of de Europese Campingbeurs.

Vakantieparadijs

Kom in vakantiestemming!

  • Grote gezellige kinderhoek
  • Koffiecorner: koffie en thee (gratis!)
  • In vakantieseizoen broodjes op zaterdag en koopzondagen
  • Demonstraties van de oppompbare Karsten Tent