Zoeken

Het is druk in ons atelier!

Zoals je misschien ondervonden hebt is het momenteel ontiegelijk druk in ons atelier. Daarom hebben de meeste tenten momenteel een levertijd van ruim 2 maanden. Luxe aanpassingen aan je tent, die geen noodzaak behoeven om een zorgeloze zomer te beleven, kunnen we daarom helaas pas na de zomer weer oppakken.

De oorzaak van die drukte is voor een groot deel gelegen in -je raadt het al- Corona. Denk dan aan de levering van grondstoffen, uitval van collega’s en- de gestegen populariteit van kamperen! De vraag naar tenten is enorm, en daar kunnen we normaliter gerust aan voldoen. Maar als onze ateliermanager eerder dit jaar een weekplanning maakte, waar vervolgens gaten in vielen omdat collega’s om de haverklap in quarantaine moesten- dan loopt die planning natuurlijk spaak. Dat is een van de grootste redenen van de drukte. Gelukkig draaien we inmiddels weer zo goed als op vol vermogen, dus we zijn hard op weg om alle tenten te maken die besteld zijn. Maar als je nú een tent besteld- zul je éven geduld moeten hebben.

We danken je voor je begrip!

 

Made in Holland Made in Holland