Over Karsten Tenten

Karsten Tenten is een familiebedrijf dat vanaf 1974 is uitgegroeid tot een succesvolle speler in de kampeer- en outdoorwereld. Het is nog steeds trouw aan de missie waarmee het ooit begon: het bieden van de beste kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk.

Naast uitvinder van de oppompbare Karsten Tent zijn wij ook de producent van dit oerhollandse, ambachtelijke kwaliteitsproduct dat in eigen atelier gemaakt wordt door een enthousiast team van vakkundige en betrokken medewerkers. Maar Karsten Tenten maakt ook andere producten van zeildoek en is thuis in allerhande reparaties.

Karsten Tenten B.V. bestaat uit drie onderdelen. Karsten Tenten is binnen de kampeerbranche bekend geworden met de oppompbare Karsten Tent en is uitvinder en producent van deze kwalitatief hoogwaardige, snel en eenvoudig op te zetten kampeertenten. Naast deze unieke kampeertenten produceert Karsten Tenten ook professionele werktenten onder de naam Tentworld Unlimited. Tot slot is er een 6.000 mΒ² grote kampeer- en outdoorwinkel, Karsten Travelstore. Een veelzijdige winkel met mooie kwaliteitsmerken en deskundig personeel. Hier kun je ook terecht als je niet gaat kamperen, want Karsten Travelstore is het beste vertrekpunt voor al jouw vakanties en vrije tijd, in de zomer Γ©n in de winter.