Customize your own!

Iedere kampeerder en iedere vakantie is anders. Daarom kan je bij ons helemaal zelf de tent van je dromen samenstellen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Maar je begint altijd met een basistent. Wil je een kleintje van ruim 2 bij 2 meter? Of een joekel van bijna 4 bij 4 meter? Als je een keuze hebt gemaakt uit de 7 types kan het customizen beginnen. Wordt ie stoer blauw of origineel beige? Of zo groen als gras? En hoe wil je jouw tent uitbouwen en inrichten?

Je hebt de keuze uit een keur aan luifels. Hou je het simpel met een enkele regenluifel? Of de kortere reisluifel voor even snel onderweg en daarna weer door? Eenmaal op je kampeerplek gearriveerd kan je het zo bont maken als je zelf wilt. Dat begint met de Comfortluifel, de basisluifel bij uitstek. Met de bijpassende afsluitwand maak je er een echt voortentje van. Liever iets meer voortent? Dan kun je de Comfortluifel verlengen met de Verlengluifel. Ook daar past de afsluitwand precies in. Voor een droge instap, extra schaduw of een beschut zitje biedt de Regenluifel uitkomst. Die past op elke luifel maar ook aan de tent zelf met een speciaal koppelstuk. De nieuwste creatie uit ons atelier is de Verandaluifel, de ruimste luifel ooit en toch net zo snel opgezet als de comfortluifel.

Nóg meer tent? Dan kan je de basistent aan de zijkant uitbreiden met een slaapaanbouw! Een heuse inpandige masterbedroom waardoor de basistent omgetoverd wordt tot leefruimte. Je kunt ook een (kleinere) basistent aan de grote basistent koppelen met de koppeltent. Ideaal als je jonge kinderen hebt, omdat ze de tent dan alleen in en uit kunnen via de basistent. En als ze wat ouder zijn zet je de tent op als bijzettent. Lekker multifunctioneel!

Vervolgens kan je de tent in gaan richten. Check het menu hierboven voor een trits aan accessoires en extra opties! Of kom langs in onze showroom, daar staan ze allemaal!

Onze Showroom

Onze topmodellen

What you see is what you get! Voor als je niet kunt kiezen

Karsten Smart

by Karsten
vanaf

1.922,-

Luxe voor twee! Of slaapplaats voor 3. Dat vind je in de Karsten Smart. Met een lekkere luifel die je opent bij zon en sluit bij regen, ben je er koning te rijk op elke plek ter wereld. Letterlijk, want de Smart is de snelste van allemaal en ideaal voor op doorreis. Verkrijgbaar in het lieve 240-formaat of de ruimere 260.

Verkrijgbaar in 240x240 en 260x260.

Meer informatie

Karsten Comfort

by Karsten
vanaf

2.805,-

Comfortabel uit kamperen met 4? Kies dan voor de Karsten Comfort. Met een fijne stahoogte van meer dan 2 meter heeft de basistent plaats voor 4 personen. De comfortluifel biedt een fijn zitje om zeeën vrije tijd te spenderen en de grote regenluifel maakt het comfort compleet.

Verkrijgbaar in 280x280, 300x300 en 350x350.
Wordt geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Karsten Premium

by Karsten
vanaf

2.920,-

Kamperen met de ruimte van thuis, dat kan met de Karsten Premium. Gebruik je de basistent als masterbedroom of wordt het een slaapzaal voor 4? De Verandaluifel staat in elk geval garant voor een comfortabele zitkamer, mét tuindeuren. Gooi ze open en je zit op je eigen veranda. Hallo wereld!

Verkrijgbaar als 280x280, 300x300 en 350x350.
Wordt standaard geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Karsten Family

by Karsten
vanaf

3.817,-

Wil je écht een zee aan ruimte? Dan zal je voorkeur uit gaan naar de Karsten Family. Creëer je eigen zitkamer in de verlengde luifel en blijf hoog en droog bij nacht en regen dankzij het standaard meegeleverde kuipzeil. Ook de basistent is groots en biedt plaats aan 4+ personen, maar kan natuurlijk ook dienen als masterbedroom en walk-in closet in 1. Net wat je wenst!

Verkrijgbaar als 300x300 (4+ pers.) en 350x350 (6 pers.)
Wordt standaard geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Karsten Family+

by Karsten
vanaf

5.076,-

De allermeeste slaapruimte vind je in de Family+. Dit topmodel wordt standaard geleverd inclusief tweede slaapkamer. Voor de kinderen bijvoorbeeld! En als ze oud genoeg zijn, dan zet je die slaapkamer niet meer aan, maar náást de basistent op. De Family+ wordt standaard geleverd met dezelfde masterbedroom en zitkamer als de Family.

Verkrijgbaar als 300x300 (4+ pers.) en 350x350 (tot 8 pers.)
Wordt standaard geleverd inclusief compressor.

Meer informatie
Made in HollandMade in Holland