Modellen

Iedere kampeerder en iedere vakantie is anders. Een oppompbare Karsten Tent is opgebouwd uit verschillende elementen en verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen. Zo past de Karsten Tent zich aan naar jouw ideale kampeersituatie.

De basistenten zijn gebaseerd op een modulair systeem en zijn naar eigen wens samen te stellen, maar ook naar eigen inzicht aan te passen. Dankzij de koepelvormige constructie en opstaande randen biedt de basistent alleen al een zee van ruimte. Wil je nog meer ruimte en comfort, kies dan voor extra luifels, een slaapaanbouw of koppeltent.

Hoe de tent er van binnen uitziet? Ook dat bepaal je zelf. Met behulp van scheidingswanden maak je zelf de ideale indeling. Handige accessoires zoals een opbergschort of opbergdriehoek (gemaakt in eigen atelier!) houden de tent leefbaar en overzichtelijk.

Onze topmodellen

In verschillende uitvoeringen

Karsten Smart

by Karsten
vanaf

1.922,-

Luxe voor twee! Of slaapplaats voor 3. Dat vind je in de Karsten Smart. Met een lekkere luifel die je opent bij zon en sluit bij regen, ben je er koning te rijk op elke plek ter wereld. Letterlijk, want de Smart is de snelste van allemaal en ideaal voor op doorreis. Verkrijgbaar in het lieve 240-formaat of de ruimere 260.

Verkrijgbaar in 240x240 en 260x260.

Meer informatie

Karsten Comfort

by Karsten
vanaf

2.805,-

Comfortabel uit kamperen met 4? Kies dan voor de Karsten Comfort. Met een fijne stahoogte van meer dan 2 meter heeft de basistent plaats voor 4 personen. De comfortluifel biedt een fijn zitje om zeeën vrije tijd te spenderen en de grote regenluifel maakt het comfort compleet.

Verkrijgbaar in 280x280, 300x300 en 350x350.
Wordt geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Karsten Premium

by Karsten
vanaf

2.920,-

Kamperen met de ruimte van thuis, dat kan met de Karsten Premium. Gebruik je de basistent als masterbedroom of wordt het een slaapzaal voor 4? De Verandaluifel staat in elk geval garant voor een comfortabele zitkamer, mét tuindeuren. Gooi ze open en je zit op je eigen veranda. Hallo wereld!

Verkrijgbaar als 280x280, 300x300 en 350x350.
Wordt standaard geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Karsten Family

by Karsten
vanaf

3.817,-

Wil je écht een zee aan ruimte? Dan zal je voorkeur uit gaan naar de Karsten Family. Creëer je eigen zitkamer in de verlengde luifel en blijf hoog en droog bij nacht en regen dankzij het standaard meegeleverde kuipzeil. Ook de basistent is groots en biedt plaats aan 4+ personen, maar kan natuurlijk ook dienen als masterbedroom en walk-in closet in 1. Net wat je wenst!

Verkrijgbaar als 300x300 (4+ pers.) en 350x350 (6 pers.)
Wordt standaard geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Karsten Family+

by Karsten
vanaf

5.076,-

De allermeeste slaapruimte vind je in de Family+. Dit topmodel wordt standaard geleverd inclusief tweede slaapkamer. Voor de kinderen bijvoorbeeld! En als ze oud genoeg zijn, dan zet je die slaapkamer niet meer aan, maar náást de basistent op. De Family+ wordt standaard geleverd met dezelfde masterbedroom en zitkamer als de Family.

Verkrijgbaar als 300x300 (4+ pers.) en 350x350 (tot 8 pers.)
Wordt standaard geleverd inclusief compressor.

Meer informatie

Zelf samenstellen

Het is ook mogelijk om de Karsten Tent helemaal zelf samen te stellen. Bekijk de prijslijst van de verschillende elementen of neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Made in HollandMade in Holland