Tentworld Unlimited

Naast de unieke oppompbare kampeertenten produceert Karsten Tenten ook professionele werktenten onder de naam Tentworld Unlimited. Deze werktenten zijn van dezelfde betrouwbare kwaliteit en nog sneller op te zetten: in vijf seconden!

In een handomdraai opgezet

Het frame zit aan het tentdoek vastgemonteerd. Daardoor zet je de werktent niet alleen in een handomdraai op, er kunnen ook geen onderdelen kwijtraken. Deze werktenten zijn ideaal voor alle locaties en omstandigheden waar snel een tijdelijke werklocatie of afscherming gewenst is. Denk aan de bouw, infrastructuur, evenementen en calamiteiten of in situaties waar ongeacht het weer altijd doorgewerkt moet worden. Denk aan schilderwerk, laswerk, het leggen van pijpleidingen of werkzaamheden aan de weg.

Bedrijfslogo

Alle werktenten kunnen naar wens worden voorzien van een eigen logo.

Ga naar de website

Het hele jaar inzetbaar

Het speciale tentdoek is goed bestand tegen alle weersomstandigheden en is daardoor het hele jaar inzetbaar. Verder is het doek gemaakt van brandvertragende stof dus extra veilig. De werktenten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten en een oppompbare werktent is ook mogelijk. Tentworld Unlimited heeft ook safety screens en lasparasols in het assortiment.

Made in Holland Made in Holland