Luifels

De basistent van een oppompbare Karsten Tent kan worden uitgebreid met verschillende luifels. Zo wordt je vakantie nog comfortabeler! Een basistent is standaard uitgerust met een luifelrits, waardoor het ook mogelijk is om de tent achteraf te vergroten met een luifel.

Basisluifels

De comfortluifel maakt de basistent een stukje groter en comfortabeler. Met een verlengluifel erbij ontstaat een zee van ruimte voor al je kampeerspullen. Een afsluitwand sluit de tent af, maar biedt ook andere mogelijkheden. Van het middenpaneel kan een zonneluifel gemaakt worden, maar je kunt er ook een beschut plekje tegen de wind van maken. Tot slot is er ook nog een regenluifel, omdat mooi weer op vakantie helaas geen garantie is.

Voordeel

Gebruik alleen de basistent voor een korte overnachting of maak de tent helemaal compleet met luifels voor een langere periode. Voordeel van dit modulaire systeem is dat je de tent ook in delen kunt afbouwen: 's avonds de luifels inpakken en 's ochtends alleen nog maar de basistent leeg laten lopen.

Nog meer luifels

Naast de standaard luifels zijn er nog meer opties. Kies bijvoorbeeld voor de Verandaluifel, een ruime en compacte optie om de tent mee te vergroten. Of maak een comfortabele veranda voor de tent door de vele opties van de combiluifel. Ben je onderweg en wil je even snel een luifeltje gebruiken om de inloop droog te houden? Dan biedt de reisluifel uitkomst of rits je regenluifel direct aan de tent met het koppeldeel.

Flexibel

Alle luifels na de comfortluifel zijn flexibel aan te sluiten. Je kiest dus zelf wat je op zet. Twijfel je over de afmeting? Je kunt de luifels ook later aanschaffen. De ritsen zijn al gemonteerd dus meestal is een aanpassing achteraf niet nodig.

Kuipzeil

Verleng de leefruimte van je basistent door gebruik te maken van het kuipzeil in de luifels. Zo staan je spullen lekker droog en voelt het comfortabel aan. De kuip heeft een opstaande rand waardoor je best een behoorlijke regenbui kan hebben.

 

Made in Holland Made in Holland