De Basistent

De naam zegt het al, maar het blijft bijzonder: de klassieke Karsten Tent is oppompbaar. Geen gedoe met stokken maar een kwestie van de pomp aansluiten en binnen een paar minuten kan je vakantie beginnen. Dat is pas comfort!

Oppervlak

De basistent heeft een vierkant vloeroppervlak en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 220 bij 220 cm (de Karsten 220) tot en met 380 bij 380 (de Karsten 380). De Karsten 220 biedt slaapplaats aan twee personen en de Karsten 380 biedt met een oppervlak van 15 m² een zee aan ruimte voor een voltallig gezin. Tip: Creëer eenvoudig verschillende "slaapkamers" met een set scheidingswanden!

Ventilatie

Iedere Karsten Tent wordt gemaakt van hoogwaardig Ten Cate tentdoek van 100% katoen. Dit tentdoek heeft een groot ademend en vochtregulerend vermogen. Hierdoor blijft het klimaat in de tent immer aangenaam. Bovendien is het uitermate goed bestand tegen de meest extreme weersinvloeden. De vaste kuip is gemaakt van ijzersterk bisonyl en dankzij de opstaande rand van 25 cm kunnen tocht, vocht en ongedierte lekker buiten blijven, waar ze horen!

De basistent kan volledig naar wens worden samengesteld en uitgebreid met diverse luifels, een koppeltent of slaapaanbouw.

Check onze Topmodellen of  Customize Your Own

Alle soorten Luifels

Lees meer

De Koppeltent

Lees meer

De Slaapaanbouw

Lees meer

Opties

De basistent is uit te breiden met allerlei opties om hem helemaal naar jouw wens samen te stellen of aan te passen. Met luifels maak je de tent nog groter en met scheidingswanden creëer je meerdere slaapgedeeltes.

Uitstekende ventilatie

Het Ten Cate tentdoek is 100% katoen en versterkt het ademende vermogen van de tent. In de nok van de tent zit bovendien een regelbaar en afsluitbaar ventilatiesysteem.

Ramen

De basistent is standaard voorzien van één gaasraam met raamoverflap. Ook is er een transparant folieraam verkrijgbaar dat met klittenband vastgemaakt wordt.

Made in Holland Made in Holland