Modellen

Iedere kampeerder en iedere vakantie is anders. Een oppompbare Karsten Tent is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en past zich aan aan jouw kampeersituatie.

De basistenten zijn gebaseerd op een modulair systeem en zijn naar eigen wens samen te stellen, maar ook naar eigen inzicht aan te passen. Dankzij de koepelvormige constructie en opstaande randen biedt de basistent alleen al een zee van ruimte. Wil je nog meer ruimte en comfort, kies dan voor extra luifels, een slaapaanbouw of koppeltent.

Hoe de tent er van binnen uitziet? Ook dat bepaal je zelf. Met behulp van scheidingswanden maak je zelf de ideale indeling. Handige accessoires zoals een opbergschort of opbergdriehoek (gemaakt in eigen atelier!) houden de tent leefbaar en overzichtelijk.

Zit jouw ideale tent er niet tussen? Bij Karsten Tenten is alles mogelijk! Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkoplossingen, we denken graag met je mee.

Basistent

Kort of lang kamperen?

De tent kan afhankelijk van de kampeerbehoefte in delen worden opgezet. Voor een korte overnachting alleen de basistent, voor een langere vakantie bieden luifels nog meer leefruimte en comfort.

Complete uitvoering

Karsten Tenten artikelen

Van voetpomp tot scheidingswand en van hordeur-stok tot scheerlijn. Alle Karsten Tenten service artikelen zijn verkrijgbaar via onze webshop!

Made in Holland Made in Holland