De Opera 2400

De Opera 2400 is een moderne tunneltent die lichter is dan zijn voorgangers en ruim plaats biedt aan twee personen. De ideale tent voor kampeerders die verlangen naar een compacte Karsten Tent maar niet in willen leveren op kwaliteit en comfort!

De Opera 2400 is een hoge en lichte tent die niet alleen snel op te zetten is, zoals je van Karsten Tenten gewend bent, maar tegelijkertijd van werkelijk alle gemakken is voorzien. Dankzij het hoge ontwerp over de gehele lengte en de grote ramen aan weerszijden is het goed toeven in deze compacte tunneltent.

Gebruiksvriendelijke klapkuip

Zo opgezet

Naast het fijne ontwerp is de Opera 2400 ook nog eens snel en gemakkelijk op te zetten. Karsten Tenten heeft gekozen voor stoksleuven aan de buitenzijde van de tent die, zodra de tentstokken zijn doorgevoerd, in zijn geheel kunnen worden dichtgeritst. Zo staat de tent soepel en snel, stevig als een huis! Met het hoge plafond, de verlaagbare entree en het relatief lichte gewicht van de Opera 2400 zet Karsten Tenten een compacte en comfortabele tent in de markt waar kampeerders nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Daglicht

De lichte kleurstelling staat samen met voldoende ventilatiepunten garant voor een fijn tentklimaat bij alle weersomstandigheden en de moderne luifel biedt schaduw en luwte bij zon, wind en regen. Liever geen beestjes in de tent? Daar zorgen het vaste kuipzeil van stevig bisonyl en de standaard meegeleverde hordeur voor. Daarbij is het kuipzeil in de Opera 2400 standaard voorzien van een klapkuip. Hierdoor kan de hoge entree gemakkelijk verlaagd worden tot aan de grond. Bij nacht of regen wordt de kuip in een mum weer omhoog geklapt om tocht en vocht buiten de deur te houden!

Inclusief hordeur

Slim, snel en stoer!

  • Fijn veel daglicht
  • Goed geventileerd
  • Een zee aan ruimte
  • Grote, moderne luifel
  • Verlaagbare entree
  • Standaard inclusief hordeur
  • Stroomdoorvoerpunt aan beide zijden
  • En natuurlijk: snel opgezet!

Bekijk in de webshop

Made in Holland Made in Holland