De Carp Tent

De zware kwaliteit van het katoenen tentdoek, het onverwoestbare bisonyl kuipzeil en de ijzersterke materialen maken de oppompbare Karsten Tent ook zeer geschikt voor de karpersport.

De oppompbare Karsten Tent 240 is daarom ook verkrijgbaar als 'karper' tent. De Karsten Carp Tent heeft een donkergroenecamouflagekleur, speciaal ontworpen voor sportvissers. Omdat donkergroen ook geliefd is bij de stoere kampeerder, zijn de andere basistenten (type 220 t/m 380) ook verkrijgbaar in donkergroen.

Carp
carptent

Onverwoestbaar

Een Karsten Carp Tent staat regelmatig op een slechte ondergrond, in vochtige gebieden en in barre weersomstandigheden. Hij wordt vaak zeer intensief gebruikt en daar is de Karsten Carp Tent helemaal op voorbereid. De tent bestaat uit een geheel, waardoor tocht, vocht en ongedierte geen kans krijgen. Dankzij het oersterke bisonyl grondzeil en de zware kwaliteit Ten Cate katoen kan deze tent wel tegen een stootje. Bovendien is hij waterdicht en stormvast! De Carp Tent is ook praktisch: dankzij de rechte wanden passen er met gemak twee stretchers in en is er voldoende ruimte voor bagage en visspullen.

Bekijk in de webshop

Extra's

De Karsten Carp tent is standaard voorzien van een extra raam in de deur van zowel de afsluitwand als de basis tent. Ook zitten er twee ventilatieroosters in de basistent om het comfort te vergroten.

Standaard

De Carp tent wordt als set verkocht voorzien van een comfortluifel en een afsluitwand. De tent is naar wens uit te breiden met verschillende accessoires zoals een hordeur en een folieraam. Alle onderdelen zijn ook los te koop.

Mogelijkheden

Heb je andere wensen voor je Carp tent? Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of we jouw wensen kunnen realiseren.

skip_lazy
Made in Holland Made in Holland