Maatwerk

Wij zijn specialist in maatwerk en beschikken over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken. Een kampeertent bovenop een auto? Doorzichtig? Extra groot of juist heel klein? Vierkant of rond, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.

In ons atelier in Zwaag (Noord-Holland) draait alles om de beste kwaliteit, persoonlijke service, vakwerk en maatwerk. Dat maakt ons niet alleen flexibel, het biedt ons de mogelijkheid om wensen te vertalen in de ideale kampeeroplossing. Zo ontstaan er vanuit vragen en ideeรซn van de klant, hele andere items van tent- of zeildoek. Denk aan verandadoeken of schaduwdoeken voor in de tuin. In het atelier van Karsten Tenten is alles mogelijk. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw wensen te vertalen in een product op maat.

Neem contact met ons op of kom langs en vraag vrijblijvend naar de vele voorbeelden en mogelijkheden. Wij vertalen jouw persoonlijke wensen graag in een tentoplossing op maat!

LET OP! Karsten Tunneltenten zijn uitgesloten van maatwerk.

Speciale wensen?

Neem dan in augustus contact met ons op zodat jouw wens werkelijkheid kan worden tijdens onze Maatwerk Maanden in september en oktober.

Made in Holland Made in Holland