Gedachteloos genieten van je kampeervakantie

Met een tent die zรณ staat, en blijft staan. In weer en wind. Sinds 1981.

Gemak

Snel opgezet en volledig uitbreidbaar naar wens.

Comfort

ร‰cht zorgeloos genieten van je kampeervakantie.

Kwaliteit

Gaat een leven lang mee door gebruik van hoogwaardige materialen.

Ons atelier

Wij maken elke tent eigenhandig, in ons eigen atelier hier in Zwaag (Noord-Holland). Alles draait hier om de beste kwaliteit en persoonlijke service. Met tientallen jaren aan kennis en ervaring wordt elke tent hier op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigt. Met passie en oog voor detail, want alle onderdelen worden hier tot op de millimeter nauwkeurig op maat gesneden, genaaid en vakkundig in elkaar gezet.

Een stukje topkwaliteit van Hollandse bodem dus!

Uitvoerig getest

Om die hoge kwaliteit te waarborgen wordt niet alleen gebruik gemaakt van de beste materialen; alle onderdelen van de tent worden bovendien uitvoerig getest voordat ze groen licht krijgen en het atelier verlaten. Zodat wij er zeker van zijn dat jij zorgeloos uit kamperen kunt gaan. Voor minder doen we het hier niet!

Standaard of maatwerk?

Wij beschikken over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken. Zo krijgt iedere klant van ons de kans om de ideale tent samen te stellen of zelfs naar eigen wens te ontwerpen (indien tijd en ruimte dit toelaten!). Er is heel veel mogelijk en we gaan graag de uitdaging aan om jouw wensen te vertalen in de ideale tent of een andere creatie van tent- of zeildoek. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reparaties en specials

Naast het maken van tenten voeren wij ook allerhande reparaties uit. Niet alleen aan onze eigen tenten maar ook tenten van andere merken zijn bij ons in goede handen. Dat geldt trouwens ook voor overige artikelen van zeildoek. Of het nu gaat om een klein scheurtje of een kapotte rits. Er is bij ons echt heel veel mogelijk!

  • Meer dan veertig jaar* kennis en ervaring
  • Vakmanschap en expertise
  • Deskundige medewerkers
  • Allround: productie รฉn reparatie
  • Tenten en overige producten van zeildoek (specials)

*sinds 1981

Made in Holland Made in Holland