Gedachteloos genieten van je kampeervakantie

Met een tent die zó staat, en blijft staan. In weer en wind. Sinds 1981.

Gemak

Snel opgezet en volledig uitbreidbaar naar wens.

Comfort

Écht zorgeloos genieten van je kampeervakantie.

Kwaliteit

Gaat een leven lang mee door gebruik van hoogwaardige materialen.

Het atelier

Karsten Tenten heeft een eigen atelier waar alles draait om de beste kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk. Met decennialange kennis en ervaring worden hier op ambachtelijke wijze de unieke oppompbare Karsten Tenten met de hand gemaakt.

Met passie en oog voor detail, want alle onderdelen worden hier tot op de millimeter nauwkeurig op maat gesneden, genaaid en vakkundig in elkaar gezet. Een stukje topkwaliteit van Hollandse bodem dus!

Uitvoering getest

Om de beste kwaliteit te waarborgen wordt niet alleen gebruik gemaakt van de beste materialen, alle onderdelen van de tent worden bovendien uitvoerig getest voordat ze groen licht krijgen.

Standaard of maatwerk?

Het atelier beschikt over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken. Klanten krijgen zo de kans om hun ideale tent samen te stellen of naar eigen wens te ontwerpen. Alles is mogelijk en wij gaan graag de uitdaging aan om uw wensen te vertalen in de ideale tent of ander product van tent- of zeildoek.

Reparaties en specials

Het atelier voert ook allerhande reparaties uit. Niet alleen Karsten Tenten, ook tenten van andere merken zijn hier in goede handen. Dat geldt ook voor overige artikelen van zeildoek. Of het nu gaat om een klein scheurtje of het ontwerpen en maken van een heel nieuw item, zoals bijvoorbeeld dekzeilen voor boten. Bij het atelier van Karsten Tenten is alles mogelijk!

  • Meer dan dertig jaar kennis en ervaring
  • Vakmanschap en expertise
  • Deskundige medewerkers
  • Allround: productie en reparatie
  • Tenten en overige producten van zeildoek (specials)
Made in Holland Made in Holland