Karsten Tunneltenten

opera

Relatief nieuw maar inmiddels favoriet bij velen: de lijn Karsten Tunneltenten. Een stokkentent, maar dan met de kwaliteit en snelheid die je van Karsten gewend bent!

Het geheim van een snelle én stevige stokkentent? Dat zit 'm in twee dingen. 1: De stokken van de Karsten Tunneltenten zijn voorgebogen en precies op maat gemaakt per type. 2: De stoksleuven bevinden zich aan de buitenzijde van de tent en zijn voorzien van een rits. Dit maakt het doorvoeren van de stokken een stuk eenvoudiger!

Op de stokken na hebben de Karsten Tunneltenten exact dezelfde ingrediënten als elke andere Karsten Tent: een stevig en onverwoestbaar kuipzeil van bisonyl om tocht, vocht en ongedierte buiten de tent te houden en tentdoek van 100% Ten Cate katoen voor een optimaal leefklimaat bij weer en wind. Sterker nog: In 2015 organiseerde de ANWB een grote Tententest waarin 8 gezinstenten werden getest op stormbestendigheid en daaruit kwam de Karsten Tunneltent als beste uit de test! (lees meer..) Met de Karsten Tunneltent staat Karsten dus wederom garant voor vele zorgeloze kampeervakanties!

Karsten Novia
Karsten Opera
Karsten Tunneltent 2800
Karsten Tunneltent 3600
Karsten Imperia

De Karsten Tunneltent komt in 5 uitvoeringen. De eersten die het licht zagen waren de Karsten Tunneltent 2800 en de Karsten Tunneltent 3600. De 3600 biedt met maar liefst 18 m² aan tentoppervlak meer dan voldoende comfort voor 4 personen. Achterin de tent is een fijne slaapruimte gecreëerd met in het midden een tweepersoonscabine en aan beide zijden twee eenpersoonscabines. De ruime opzet van de cabines zorgt ervoor dat er naast het luchtbed nog genoeg ruimte overblijft om uit bed te stappen en eventuele spullen op te bergen. Dat is nét dat beetje extra ruimte en comfort dat je van Karsten gewend bent.

De 2800 is het kleine broertje van de 3600 en is met een oppervlakte van ruim 12 m² en twee inritsbare slaapcabines uitermate geschikt voor een gezelschap van 2 of meer personen. Voor extra comfort op zowel warme als regenachtige dagen zijn beide modellen naar wens uit te breien met een regen- of combiluifel.

Lees meer over de 2800 en 3600  >

De allergrootste tunneltent uit onze collectie is de Karsten Imperia. Een tent die ruim plaats biedt aan 5 personen. Perfect voor het grotere gezin! Desalniettemin blijft het opzetten natuurlijk een fluitje van een cent.

Lees meer  >

lacerta 3

Weer of geen weer: in de Lacerta is het altijd goed toeven. Voor het hele gezin. De grote tent wordt standaard geleverd met een stoere diepe luifel, maar is gemakkelijk uit te breiden met een afsluitwand + kuipzeil. Hierdoor creëer je in een handomdraai een voortent van formaat!

Lees meer  >

Verlang je naar een compacte Karsten Tent maar wil je niet inleveren op comfort en kwaliteit? Dan is de Opera 2400 precies wat je zoekt. Een moderne tunneltent die lichter is dan zijn voorgangers en ruim plaats biedt aan 2 personen.

Lees meer  >

Op zoek naar een bijzettent van formaat, met het comfort, het gemak en de kwaliteit van een echte Karsten Tent? Dan zit je hoog en droog in de Karsten Novia! Een ruime bijzettent, afgewerkt met de noviteiten waarmee we onze tenten in de loop der jaren geperfectioneerd hebben.

Lees meer  >

Kamperen was altijd al groen, maar dat kan vanaf nu nóg groener, in de groenste tenten van dit moment: de Karsten Blueline-collectie. Deze tenten zijn volledig vervaardigd uit gerecyclede materialen. Dát is pas groen!

Lees meer  >

Made in Holland Made in Holland