Koppeltent

De koppeltent is eigenlijk een kleine versie van de grotere basistent en wordt met een koppelstuk heel eenvoudig aan de basistent geritst. Zo ontstaat een extra slaapplaats of opbergruimte en kan de leefruimte van de basistent optimaal benut worden!

Eigenlijk is de koppeltent ideaal voor een gezin met jonge kinderen: zij kunnen de koppeltent alleen in en uit via de basistent. Wel zo veilig want zo kunnen ze niet zonder toezicht de tent uit. Zijn kinderen wat ouder? Dan koppel je de tent niet meer vast aan de basistent, maar fungeert de koppeltent als basistent op zich. Zo hebben de kinderen hun eigen tent en hoeven ze niet telkens door de basistent als ze eropuit of weer terug willen. Eindelijk een stukje privacy terug!

Ben je op doorreis? Dan is de koppeltent natuurlijk ook los te gebruiken. Koppeltent en tandenborstel op de greep, even oppompen, slapen en weer door. Dat is makkelijk en snel! Ook voor het laatste nachtje na een langere vakantie op dezelfde plaats.

De Voordelen

  • Meer leefruimte, meer opbergruimte
  • Kindvriendelijk en veilig
  • Los-vast principe

De koppeltent is geschikt voor de Karsten 220, 240, 260, 280, 300 en 350 maar wordt ook standaard geleverd bij ons inclusieve topmodel de Karsten Family+.

De Karsten Family+

Ik wil meer informatie

Ook los gebruiken

Een koppeltent kan ook afzonderlijk gebruikt worden. Handig op doorreis of tijdens de laatste nacht van een langere vakantie.

Twee = één

Aan elkaar vast gekoppeld worden de twee tenten vaak gezien als één grote tent. Dat heeft als voordeel dat je op de camping ook maar voor één tent hoeft te betalen!

Jouw Kampeersituatie

Een koppeltent maakt de basistent groter als er meer ruimte gewenst is, maar kan ook achterwege gelaten worden als er juist weer kleiner gekampeerd gaat worden. Een koppeltent groeit met jouw kampeersituatie mee!

4052

Let op!

Een koppeltent vereist een aanpassing in de basistent. Daarin worden een deur en een rits gemaakt waardoor de koppeltent met een koppelstuk aan de basistent bevestigd kan worden. Zonder koppeltent is deze deur in de basistent natuurlijk gewoon afsluitbaar. Het is niet mogelijk om deze aanpassing achteraf in de basistent te laten zetten. Kies dus vóór aanschaf van een Karsten Tent voor deze optie.

Check onze Topmodellen

Made in Holland Made in Holland