Customize your own!

Iedere kampeerder en iedere vakantie is anders. Daarom kan je bij ons helemaal zelf de tent van je dromen samenstellen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Maar je begint altijd met een basistent. Wil je een kleintje van ruim 2 bij 2 meter? Of een joekel van bijna 4 bij 4 meter? Als je een keuze hebt gemaakt uit de 7 types kan het customizen beginnen. Wordt ie stoer blauw of origineel beige? Of zo groen als gras? En hoe wil je jouw tent uitbouwen en inrichten? Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

customiaze

Na de basistent heb je de keuze uit een keur aan luifels. Hou je het simpel met een enkele regenluifel? Of de kortere reisluifel voor even snel onderweg en daarna weer door? Eenmaal op je kampeerplek gearriveerd kan je het zo bont maken als je zelf wilt. Dat begint met de Comfortluifel, de basisluifel bij uitstek. Met de bijpassende afsluitwand maak je er een echt voortentje van. Liever iets meer voortent? Dan kun je de Comfortluifel verlengen met de Verlengluifel. Ook daar past de afsluitwand precies in. Voor een droge instap, extra schaduw of een beschut zitje biedt de Regenluifel uitkomst. Die past op elke luifel maar ook aan de tent zelf met een speciaal koppelstuk. De nieuwste creatie uit ons atelier is de Verandaluifel, de ruimste luifel ooit en toch net zo snel opgezet als de comfortluifel.

Nรณg meer tent? Dan kan je de basistent aan de zijkant uitbreiden met een slaapaanbouw! Een heuse inpandige masterbedroom waardoor de basistent omgetoverd wordt tot leefruimte. Je kunt ook een (kleinere) basistent aan de grote basistent koppelen met de koppeltent. Ideaal als je jonge kinderen hebt, omdat ze de tent dan alleen in en uit kunnen via de basistent. En als ze wat ouder zijn zet je de tent op als bijzettent. Lekker multifunctioneel!

Vervolgens kan je de tent in gaan richten. Check het menu hierboven voor een trits aan accessoires en extra opties! Of scroll nog even verder en kom langs of vraag direct een offerte op van de tent van jouw dromen <3

Ik wil graag even langs komen

Dat kan! Onze grote nieuwe winkel in Zwaag (Noord-Holland) staat boordevol Karsten Tenten in alle soorten, maten en samenstellingen. Je zult je ogen uitkijken! En wij vertellen je met liefde alle ins & outs zodat jij op je gemak de tent van je dromen samen kunt stellen.

Zeker weten dat je een van ons helemaal voor jezelf hebt? Maak dan alvast een afspraak!

T:ย (0229) 23 71 99
E: info@karstententen.nl

Ik wil een offerte opvragen:

T:ย (0229) 23 71 99
E: info@karstententen.nl

Kun je niet kiezen?

Maak dan kennis met de Karsten Topmodellen! 5 All-time favourites die door de jaren heen favoriet zijn gebleken onder alle Karsten Tent-kampeerders. Ze worden standaard geleverd als totaalpakket. Inclusief pomp. We stellen ze graag aan je voor!

Karsten Topmodellen

Made in Holland Made in Holland