Specificaties

Karsten Tenten zijn bestand tegen weer en wind! De oersterke constructie en de beste materialen maken de tent stormvast en waterdicht. Omdat hij uit één stuk is gemaakt, heb je bovendien geen last van tocht, ongedierte of water in de tent. Je kunt de tent zelfs in zijn geheel optillen en verplaatsen naar een andere plek.

Karsten Tenten worden in eigen atelier gemaakt van de beste kwaliteit materialen en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Bekijk de handleidingen en instructievideo's
Bekijk de technische specificaties

Kleuren

Oppompbare Karsten Tenten zijn verkrijgbaar in de volgende (basis) kleuren*. De basistent wordt standaard voorzien van beige onderdelen (luifels, deuren, vleugels, ramen en tentdakje).

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

 

198

Ten Cate tentdoek

Karsten kampeertenten worden gemaakt van hoogwaardig Ten Cate tentdoek van 100% katoen. Dit tentdoek heeft een groot ademend en vochtregulerend vermogen. Zo blijft het klimaat in de tent aangenaam. Bovendien is het goed bestand tegen weersinvloeden.

Samenstelling van het tentdoek

Het doek
Hoogwaardig Ten Cate KD48 tentdoek. Ketting en inslag uit getwijnde (dubbele) garens, 100% van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardig katoen dat prima ademt.

Gewicht
ca. 310 gr./m2

Trekkracht ketting
Minimaal 120 kg/5 cm

Inslag
Minimaal 100 kg/5 cm

Waterkolom
Minimaal 40 cm

Kleuren
Geverfd met speciale kleurstoffen, die het beste tegen verkleuring bestand zijn.

Nabehandeling
Om een grote resistentie te verkrijgen tegen rot en schimmel, wordt het tentdoek zeer afdoende geïmpregneerd.

Made in Holland Made in Holland