Karsten Novia

Op zoek naar een bijzettent met het comfort, het gemak en de kwaliteit van een echte Karsten Tent? Dan zit je hoog en droog in de Karsten Novia! Een ruime bijzettent, afgewerkt met de noviteiten waarmee Karsten zijn tenten in de loop der jaren heeft geperfectioneerd.

Ruim én compact

Met slechts 11,7 kilo schoon aan de haak is de Novia de meest compacte tent uit de Karsten Tenten-familie. Toch is het een bijzettent van formaat waarin twee volwassenen met gemak comfortabel kunnen slapen. Kinderen zullen zich dan ook koning te rijk voelen in de royale slaapcabine van de Novia.

Zo opgezet

De Karsten Novia is misschien wel de snelste Karsten Tent ooit: kwestie van uitrollen; haringen inslaan; de voorgevormde stokken doorvoeren; de sleuven dichtritsen en voila! Het grote voordeel van de Novia is dat hij vrij laag is en uit één stuk bestaat, wat het opzetten nóg gemakkelijker maakt. Kind kan de was doen! Terwijl u een ijsje verorbert. Of uw eigen tent opzet. Wie zal er eerder klaar zijn? Wedstrijdje doen? (Tipje van de sluier: de Novia kan in 5 minuten).

Fijne nachtrust

Door de efficiënte vormgeving wordt iedere centimeter optimaal benut. Tussen het slaapgedeelte en de luifel zit een royaal afsluitbaar gaasraam en aan de achterzijde is een moderne ventilatiekap geplaatst die zelfs bij regen voor een portie fijne ventilatie zorgt. Tel daar het tentdoek van ademend katoen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een ideale nachtrust.

Stormvast en regenbestendig

Natuurlijk is ook de Karsten Novia een Karsten Tent in hart en nieren. Met een tentdoek van 100% Ten Cate katoen en een stevig kuipzeil van bisonyl is de Novia niet alleen uitermate stormbestendig maar ook een fijne en veilige plek om de voeten droog te houden. Zelfs tijdens de zwaarste onweersbuien. De Karsten Tunneltenten kwamen in 2015 niet voor niets als beste uit de Grote Tententest van de ANWB. Karsten staat met de Novia wederom garant voor talloze zorgeloze kampeervakanties!

Afmetingen

Karsten Novia

Opzetinstructie

Made in Holland Made in Holland