Basisluifels

De Karsten Tent is standaard voorzien van een ronde luifelrits. Aan deze rits kunnen luifels worden geritst om de tent te vergroten. De comfortluifel is de enige luifel die direct op de tent geritst wordt, de verlengluifel, afsluitwand en regenluifel komen daarna als optie.

Luifels sfeerbeeld

Comfortluifel

Een comfortluifel maakt de basistent een stuk groter en nog comfortabeler en past op alle basistenten. Dankzij de rechte wanden zeer praktisch en efficiënt en standaard voorzien van tochtwerende slikranden. De oersterke, aluminium voorgebogen stok is van de beste kwaliteit en zorgt met slechts een paar haringen voor een stormvaste constructie.

Naar de webshop

Verlengluifel

Nog meer leefruimte? Voeg een verlengluifel toe en er ontstaat een zee van ruimte voor al je kampeerspullen. De verlengluifel is standaard voorzien van een gaasraam.

Naar de webshop

Afsluitwand

Een afsluitwand sluit de tent af, maar biedt ook andere mogelijkheden. Van het middenpaneel kan een zonneluifel gemaakt worden, maar je kunt er ook een beschut plekje tegen de wind van maken. Tussen de comfortluifel en de afsluitwand kan een verlengluifel worden geritst die de leefruimte nog groter maakt. De afsluitwand is standaard voorzien van een ramenset.

Naar de webshop

Regenluifel

Op de comfort- of verlengluifel kan een regenluifel worden geritst. Dit zorgt voor een droge instap. Het voordeel van deze luifel is dat deze ook als zonneluifel gebruikt kan worden. De regenluifel wordt inclusief nokligger geleverd. De horizontale stok zorgt voor een ruime inloop. De regenluifel is standaard leverbaar voor alle types Karsten Tenten, behalve de 220. Wilt u graag een regenluifel voor een 220? Neem dan gerust contact met ons op! De regenluifel direct aan de tent? Maak dan gebruik voor het koppeldeel. Handig voor als je op doorreis bent!

Regenluifel 240 - 260 Regenluifel 280 - 380

Combiluifel

Ook direct aan de comfort- of verlengluifel te ritsen: de Combiluifel. Een multifunctionele luifel die vooral verkocht wordt i.c.m. een rechte afsluitwand. Omdat je dan optimaal profiteren kunt van alle mogelijkheden die de luifel biedt. Gebruik 'm met o zonder zijwanden, als zonneluifel of juist als extra bescherming tegen de wind. De ideale luifel voor alle soorten vakantieweer! En net dat beetje meer dan de regenluifel.

Zie alle mogelijkheden in onze webshop!

Naar de webshop

Kuipzeil

De basistent is standaard voorzien van een vast kuipzeil, maar omdat de diversiteit aan combinaties van luifels reuze is hebben we het aanritsbare kuipzeil ontwikkeld. Het aanritsbare kuipzeil is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en is verkrijgbaar als accessoire. Dus houd je liever ook je luifel vrij van water, tocht en ongedierte? Surf dan snel naar de..

Karsten Accessoires!

Made in Holland Made in Holland