Live demonstraties

Oppompen kan met een voetpomp of, nog sneller, met een compressor via de accu van je auto. Welke pomp je ook kiest, het opzetten en afbreken van een oppompbare Karsten Tent zorgt vaak voor veel bekijks op de camping. En dat is helemaal niet erg, want een tent die zo staat, daar komt geen kibbelend stel aan te pas!

Dat het opzetten een fluitje van een cent is, laten onze tentenmakers je graag met eigen ogen zien en beleven. Interesse? Kom vrijblijvend langs of bezoek een van de demonstraties in de Karsten Travelstore in Zwaag. Onze tentenmakers laten dan stap voor stap zien

Zo ga je goed voorbereid op vakantie!

Karsten Basistent - Interieur Karsten Basistent - Tuutje

Het geheim

Een bijzondere koepelvorm, onverwoestbare brandweerslangen en de beste kwaliteit materialen. Het resultaat: een ijzersterke constructie voor jarenlang kampeerplezier!

Made in Holland

Wereldkwaliteit van Hollandse bodem. Alle Karsten Tenten worden in het eigen atelier in Zwaag gemaakt. Met passie, oog voor detail en de beste kwaliteit materialen en vakmensen.

Vijf jaar garantie

Iedere Karsten Tent wordt zorgvuldig getest en verlaat pas het atelier als het voldoet aan de strengste kwaliteitseisen van onze kwaliteitscontroleurs. Wij geven vijf jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

Opzetten oppomptent

Opzetinstructies voor de oppompbare Karsten basistent. De basistent is in enkele minuten op te zetten en verkrijgbaar van 2.20 x 2.20 tot 3.80 x 3.80.

Lees meer >

De Basistent

De Koppeltent

De Slaapaanbouw

Made in Holland Made in Holland