Karsten Travelstore

We hebben inmiddels meerdere verkooppunten door het land, maar รกlle Karsten Tenten bij elkaar onder 1 dak vind je alleen in onze eigenste Karsten Travelstore in Zwaag. Inpandig vind je daar ook ons atelier, waar al die mooie tenten from scratch gemaakt worden. Als je wilt mag je er best even een kijkje komen nemen! Als je het lief vraagt.

In de showroom staan alle denkbare modellen en combinaties opgesteld. De klassieke oppomptenten naast de moderne Tunneltenten. Ook worden er regelmatig demonstraties opzetten en afbreken gegeven. Naast Karsten Tenten vind je er ook รกlles op het gebied van kampeerbenodigdheden. Want comfortabel kamperen begint met een knappe tent, maar eindigt met knap meubilair en mooie accessoires. Klik op de play-button hiernaast om alvast een rondje door onze showroom te doen!

Daarnaast vind je er alles wat je maar nodig kunt hebben op vakantie. Van gasfles tot windscherm en bbq tot wandelschoenen. Maar ook hangmatten, stoelen, luchtbedden, koelboxen, reparatiesetjes, ventielen, slaapzakken, kleding, stoelen, boxmatrassen, slippers, sandalen (o.a. Teva), bolderkarren, doppers, bijzettenten, grondzeilen en tenttapijten, jerrycans, ligbedden, haringen, ovens, parasols, tafels, rugzakken, servies en barbecues van Cobb, Cadac en Treager.

Ook online!

Naar de webshop

Made in Holland Made in Holland