Karsten Travelstore

Het enige officiële verkoopadres van Karsten Tenten in Nederland is de Karsten Travelstore in Zwaag. Inpandig bevindt zich het atelier van Karsten Tenten. Als je wilt mag je er een kijkje komen nemen!

In de showroom van de Karsten Travelstore staan alle denkbare modellen en combinaties opgesteld en er worden regelmatig demonstraties van het opzetten en afbreken gegeven. Naast Karsten Tenten vind je er ook tenten van andere kwaliteitsmerken zoals Bardani, Safarica en Outwell, voortenten van Dorema en sinds kort ook vouwwagens van Campooz.

Daarnaast vind je er alles wat je maar nodig kunt hebben op vakantie. Van gasfles tot windscherm en bbq tot wandelschoenen. Maar ook hangmatten, stoelen, luchtbedden, koelboxen, reparatiesetjes, ventielen, slaapzakken, kleding, stoelen, boxmatrassen, slippers, sandalen (o.a. Teva), bolderkarren, doppers, bijzettenten, grondzeilen en tenttapijten, jerrycans, ligbedden, haringen, ovens, parasols, tafels, rugzakken, servies en barbecues van Cobb, Cadac en Treager.

Ook online!

Naar de webshop

Made in Holland Made in Holland