Maatwerk en meer

Karsten Tenten is specialist in maatwerk en beschikt over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken. Een kampeertent bovenop een auto? Op een boot? Doorzichtig? Extra groot of juist heel klein? Vierkant of rond, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Karsten Tenten.

In het eigen atelier draait alles om de beste kwaliteit, persoonlijke service, vakwerk en maatwerk. Dat maakt ons niet alleen flexibel, het biedt ons de mogelijkheid om wensen te vertalen in de ideale kampeeroplossing. Ook ontstaan er vanuit vragen en ideeën van de klant, hele andere items van tent- of zeildoek. Denk aan dekzeilen voor boten, verandadoeken of schaduwdoeken voor in de tuin. In het atelier van Karsten Tenten is alles mogelijk. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw wensen te vertalen in een product op maat.

Neem contact met ons op of kom langs en vraag vrijblijvend naar de vele voorbeelden en mogelijkheden. Wij vertalen uw persoonlijke wensen graag in een tentoplossing op maat!

Made in Holland Made in Holland