Het concept

Op zoek naar de ideale tent? Kies dan voor een oppompbare Karsten Tent! Die heeft zijn kwaliteit door de jaren heen wel bewezen en staat als een huis.

Wat hem zo bijzonder maakt? Deze tent zet je niet op, die pomp je op! Geen gedoe met stokken dus en in vijf minuten opgezet, dat is pas zorgeloos kamperen. De Karsten Tent wordt in eigen atelier op maat gemaakt en groeit dankzij de uitbreidingsmogelijkheden met jouw kampeersituatie mee.

  • Snel en eenvoudig opzetten: een kwestie van oppompen
  • De beste kwaliteit tentdoek en materialen
  • Oersterke constructie, weer- en windbestendig
  • Uitstekende ventilatie, ruimte en comfort
  • Naar eigen wens samenstellen en uitbreiden
Dit is een bijschrift.

Het geheim

Een bijzondere koepelvorm, onverwoestbare brandweerslangen en de beste kwaliteit materialen. Het resultaat: een ijzersterke constructie voor jarenlang kampeerplezier!

Made in Holland

Wereldkwaliteit van Hollandse bodem. Alle Karsten Tenten worden in het eigen atelier in Zwaag gemaakt. Met passie, oog voor detail en de beste kwaliteit materialen en vakmensen.

Vijf jaar garantie

Iedere Karsten Tent wordt zorgvuldig getest en verlaat pas het atelier als het voldoet aan de strengste kwaliteitseisen van onze kwaliteitscontroleurs. Wij geven vijf jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

1781

Een begrip

Karsten Tenten is sinds 1981 een begrip in de kampeerwereld en staat voor de beste kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk.

Download brochure

Oppompen

Het opzetten is een fluitje van een cent. Met een voetpomp of compressor staat je Karsten Tent binnen een paar minuten!

Check hier alle specificaties

pomp kt
Made in Holland Made in Holland